Sima Naruto vagy a Shippuuden tetszett nektek jobban?
A "sima" egyértelműen jobb volt. Akkor még egy ninja történet volt, nem úgy mint jelenleg.
Filter meg nincs benne, csak filler.
A sima Naruto lazán indult,de Zabuzás részeknél megtetszett és megszerettem,de amikor a chuunin vizsgák jöttek az volt a legjobb.Talán az tette a sima Narutot is olyan királlyá.Majd a Sasuke visszahozásánál a harcok mind hatalmasak voltak,főkét Nejié és Shikamarué.Azután a fillerek sem voltak rosszak,nekem tetszettek.
A shippuden rohadt jól indult és nagyon badass volt egészen kb. a Danzos részekig(de itt már szerintem túlzok).
Szóval a véleményem az,hogy a sima Naruto azért jobb talán egy picivel,mert nem csak Narutoról szólt a történet,hanem a mellékszereplők is sokat voltak benne és fontos szerepet töltöttek be.A shippudennél már más a helyzet,ott már csak a 7-es csapat van és ennyi,de így is a shippudent mondom jobbnak,mert a harcok rohadt jók voltak,bár jó lett volna ha nem hanyagolják el a mellékszereplőket.
A Sima. A shippuuden a 180. részig nézhető volt, egészen a Kenshin copy Nagato-Naruto beszélgetésik, de már addig is esett a színvonal. Utána meg egyszerűen gagyi lett, klisé klisé hátán, eladta magát a mangaka a több pénzért.
Végülis bevált neki, a gagyi Spin-offokkal mainapig milliókat keres, a Tokyo TV-vel karöltve.
Szerintem ugyanolyan jó, végülis a Naruto shippuuden a Naruto 2.évadja.
Na jó azért a Naruto shippuuden nekem kicsit jobban tetszik, bár ez az én véleményem :)
Egyértelműen a sima.
Jobb a történet, a harcok kiegyensúlyozottabbak, látjuk Narutot veszíteni, és a fillerek is elég tűrhetőek voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!