Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik a jobb anime és miért?...

Melyik a jobb anime és miért? A Death Note v a Naruto (Shippuuden)?

Figyelt kérdés
2016. febr. 2. 22:06
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Death Note, mert egy faja kis krimi thriller amiből nincs sok. A Naruto meg egy a millió agyonhypelt átlagshounen közül.
2016. febr. 2. 23:32
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Annyira nem egy kategória a kettő, hogy komolyan sem lehet venni a kérdést. Viszont a Naruto még a maga kategóriájában is a rosszabbak közül való.
2016. febr. 2. 23:33
 3/5 A kérdező kommentje:
Én meguntam a Narutot,csalódtam benne és szeretném nézni a DNt csak egy osztálytársam azt mondta h ne nézzem mert uncsi...
2016. febr. 3. 05:01
 4/5 anonim ***** válasza:

A Death Note-nak izgalmas az alapötlete, de túlbonyolítják a végére. Legalább rövid maradt. Látványosnak nem túl látványos.

A Naruto kicsit gyerekesebb, pedig voltak egészerős pillanatai, ami miatt meg lehetett szeretni. Szerintem mindent összevetve jobban kivitelezett, de olyan szinten elhúzzák, hogy nézhetetlen lett.

2016. febr. 3. 12:25
 5/5 anonim ***** válasza:

Én a DN-ért sokkal jobban odavagyok, mint a Narutoért. Eleinte a Narutot nagyon szerettem, de... meguntam. Szó szerint meguntam. Az a sok filler amivel húzzák valami iszonyú. Most is a 393-ig láttam, most kapcsolok hogy belenézek, látom 462... Aminek nagy része filler. Borzalmas, unalmas, és elcsépelt.

A DN-nek a vége igaz túl lett bonyolítva feleslegesen, de van egy jó alap története jól kidolgozott karakterekkel, amit lehet élvezni.

Félre ne értsd, a Narutot is lehet élvezni (egy darabig), csak sokszor egy kínszenvedés végignézni. Valószínűleg ha nem lenne nekem mindig 50 rész kihagyás, amit úgy pótolgatok be évenként 2-3 nap alatt, akkor szórakoztató lenne hetente az-az egy filler rész is, de így egy rémálom.

De, igen! Én csak azért is nézem a Narutot (érettségi felkészülési szünet mire való :P), mert kíváncsi vagyok a végére. Mangát nem olvastam, és ha azzal kezdik h spoiler ki is lépek. Így fogalmam sincs a végéről xD

2016. jún. 1. 00:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!