Nem tudom ki látta már a Naruto Shippuuden 446. részét, de aki igen az elmagyarázna nekem néhány dolgot?
SPOILER!!!!
Tehát, ugy-e Naruto, ugy-e utoléri Sasuket, meg Orochimarut s a harc végén ismét Sasuke gőz, de nekem két dolog se teljesen világos...
Első, hogy akkor Itachi valóban ott volt, vagy csak egy klónja? Ez azért kérdés, mert Itachi a klónjait ugyebár a varjakból szokta csinélni és itt is azokból lett. Legalábbis én nem tudok róla, hogy lenne bármiféle teleportációs jutsuja...
A máodik, hogy Sasuke, most akkor, elhagyja a falut, mert megölte a bátyját????
Még filler epizódok vannak. Tehát a mostani részek, ezek az "álmok" vagy visszaemlékezések, csak és kizárólag az időhúzást szolgálják. Mindegy ha meg se nézed őket. Elég lesz akkor folytatnod az animét, amikor ezek véget érnek és újra a Rikudo Madara lesz az ellenség.
Eredetileg Sasuke azért hagyta el a falut,hogy Orochimaru által erősebbé váljon és megölhesse Itachit.
#1 tudom, hogy ez csak filler.
#2 én is ezért kérdem, mert oke, meghalt de tényleg hol a teste. Szal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!