Valaki megy a nyári conra?
Figyelt kérdés
Sziasztok!Van itt olyan valaki aki megy a conra nyáron?Ha igen beöltöztök?Vagy terveztek valamit?2016. márc. 24. 14:26
1/11 anonim válasza:
Én megyek, de nem öltözök be, második conom lesz. :D
2/11 A kérdező kommentje:
Én megyek a barátnőimmel és be is öltözünk,nekünk is a 2. lesz :) Már nagyon várom :D
2016. márc. 25. 23:04
3/11 anonim válasza:
megyek de nem öltözök be és ez lesz az első conom
4/11 A kérdező kommentje:
Biztosan fog tetszeni :)
2016. márc. 26. 23:54
5/11 anonim válasza:
Most is voltam es megyek is majd :3 es Totoro leszek^^ 14l
6/11 A kérdező kommentje:
Juj de jó,èn a tavaszin nem voltam mert most gyűjtök a cosplayemre :)
2016. márc. 27. 13:04
7/11 anonim válasza:
Hogyha a barátaim is mennek, akkor mindenképp megyek!
8/11 anonim válasza:
#5-os vagyok, milyen cp-re gyujtesz? *-*
9/11 anonim válasza:
termeszetesen!
most is kinn voltam mint a mondocon egyetlen nagisaja xd valoszinuleg nyaron is ugy leszek. majd spanolhatunk
10/11 A kérdező kommentje:
Mivel mèg kezdő vagyok ilyen cosplay tèren ezèrt Gaarának a lány cosplay-èt csinálom meg,mivel ő az egyik kedvenc anime karakterem ès mivel a barátaim mèg kezdő animèsek ès a narutót nèzik,megbeszèltük hogy akkor ki mi lesz :) Juj èn nagyon bírom Nagisát,okè szerintem majd kiszúrjuk egymás.Remèlem nem lesz ciki hogy mèg nem vagyok 16. :D
2016. márc. 27. 23:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!