Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Milyen nyári programokat...

Milyen nyári programokat ajánlotok 8-9 főre?

Figyelt kérdés

2016. márc. 19. 00:18
 1/3 anonim ***** válasza:

Kiegészítenéd?

Mert nem ugyanazokat a programokat ajánlanám egy 14 éves lányokból álló társaságnak,mint egy rakat 20-on éves srácnak.

2016. márc. 19. 00:53
 2/3 A kérdező kommentje:
15-16 évesek vagyunk.Fele lány fele fiú
2016. márc. 19. 13:09
 3/3 anonim ***** válasza:

Ez erősen függ még az érdeklődési körötöktől,a pénztárcátoktól,hova valósiak vagytok és hogy mennyire akartok visszafogottak lenni.

Így elsőre az jut eszembe hogy sátorozás valamelyik hegységben.

Ehhez persze kell sátor,valamennyi túrázási ismeret hogy ne az erdészetnek keljen megkeresnie titeket,na meg utazási költség.

De ha mind el tudtok menni valamelyik hegységbe (én a Börzsönyt,Mátrát,Bükköt ajánlom leginkább) és jártasak is vagytok (vagy csak egyikőtök legalább) a túrázásban,vadcampingben ,akkor tök jó program.

2-3 nap,azalatt bejárhattok egy egész hegyet,közben esténként (csak ha tudtok,és nem okoztok erdőtüzet!) tüzet is rakhattok,sütögetés,sztorizgatás mellette.Ha valaki tud gitározni az meg nagyon jól fel tudja dobni egy ilyen sátrazós tűzrakós este hangulatát.

Ha nincsen kedvetek sátrazni,akkor még mindig elmehettek valamilyen fogadóba megszállni 2-3 napra ,közben a környéket megnézitek.

Ott van még valamilyen táborba való közös elmenetel,de nehéz olyan tábort találni ami mindenki pénzügyi,és program béli igényeihez igazodik.

Ezt mind akkor ajánlom ha szerettek világot látni,és valami nyugisabb dologra vágytok.

Ha nem ilyen a társaság akkor valami minimál házibulit is lehet szervezni.Én soha nem voltam házibulizós,ezt ne tőlem kérdezd hogy ott mit csináljatok.

Esetleg ha van egyikőtöknek valami nyaralója,teszem azt Balaton,Velencei tó környékén,akkor az is nagyon poén lehet így csoportosan.

És most kicsit álszent leszek.

A piát ne nagyon erőltessétek.15 éves kezében még nem igazán a laza hangulat jele a pia,hanem inkább a züllésé.Meg egyébként is,feltaláljátok magatokat ivás nélkül is.

Én például bármelyik este szívesen mennék egy jó társasozós,filmezős estére,nem kell ott piának lennie hogy jól érezzem magam.

2016. márc. 19. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!