25 évesen még mindig nagy anime fan vagyok és mangákat rajzolok. Ez nagyon ciki?
Én 22 vagyok és habár mangát nem rajzolok, nézek animéket és olvasok mangát/light novelt.
Őszintén nem gondolom cikinek, de tudom, hogy az általános vélemény ennek az ellentéte. Sokan már azt is gázosnak tartják, ha egy 17 éves vagy annál idősebb animét néz.
Én ha kifejezetten kérdezik, akkor el szoktam mondani, de nagy általánosságban próbálom nem nagy dobra verni, hogy szeretem az ilyesmit.
Egyébként ne hagyd, hogy befolyásoljanak. Manapság az emberek imádnak másokat mindenféle miatt gúnyolni. Ha valaki teljesen rendes, felnőtt életet él, felnőttként viselkedik, akkor milyen jogon szabják meg neki, hogy mit szerethet és mit nem? (Persze csak amíg másokat ezzel közvetetten/közvetlenül nem zavar.)
"Szeretnék 10 év múlva ott tartani az életemmel, ahol ő most."
Ennek mi köze ahhoz hogy animés?
Miért érzed annak? Sokan vannak így ezzel.
youtube.com/user/D0MICS/videos
Valaki pont most keres 40 éveseknek való animét. :)
Egyáltalán nem ciki.
Egyébként Japánban kifejezetten meglett emberek olvasnak mangát nyilvánosan. Nekik sem ciki. Van ismerősöm, aki volt kint illetve aki most is kint él, ott ez egy teljesen mindennapos dolog.
Egyébként én is idősebb vagyok nálad, és nemcsak hogy szeretem őket, de pl. fordítok is animés oldalra. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!