Miért gáz az anime? Miért hiszik sokan hogy MESE?! (többi lent)
Tudom hogy ez is elég szubjektív meg hogy van aki szereti van aki nem..... de egyesek miért tartják gáznak?? Láttam olyat is hogy hasonó kérdésre írták fiúk hogy "úristen, ők egy animeb*zi lánnyal szóba se állnànak"stb... szerintem ez egy oltári nagy baromság. Ez most kb olyan mintha vkiket azért bántanának mert szeretik a Walt Disney-t. Vagy az akciófilmeket. Az anime is egy műfaj! Vagy az szúrná a szemüket hogy a japánoktól/kínaiaktól származik..?
De azt rühellem mèg hogy lemesézik az animét!! Ilyenkor a világból ki tudnék szaladni...nem mese!!! Nem animáció!!! ANIME! de egyesek ezt kèptelenek felfogni...-_-"
Köszi hogy normális emberi hangnemben válaszoltál.
Igen, múltkor utánanéztem, és tudom, hogy a rajzfilmek kategóriájába tartozik. De azért mégse mese. Mese a Tom és Jerry. Meg a Micimackó. Vmilyen szinten ez is , de erre akkor is az anime szót használjuk, és sokan ezt nem értik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!