Valami jó anime? :D Sokan! ^^
Figyelt kérdés
Tudnátok mondani jó animéket? Nem muszáj magyar sz.-eset, de ha van akkor olyat is. Most kezdtem el nézni a SAO ( Sword At Online ) -t.2013. okt. 30. 19:48
2/11 anonim válasza:
Szia, nekem ezek a kedvenceim: Code Geass, Death Note, Mirai Nikki, Btooom!, Elfen Lied, Deadman Wonderland, Ao no exorcist, Nana, Vampire Knight.
3/11 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!^^
2013. okt. 31. 10:50
4/11 Nirata válasza:
Fullmetal Alchemist Brotherhood (szinkronos)
zetsuen no tempest the civilization blaster
vampire knight (szinkronos)
naruto/ naruto shippuden (a sima naruto szinkronos)
5/11 anonim válasza:
Itt válogathatsz kedvedre: [link]
6/11 anonim válasza:
A Fairy Tailt szerintem is érdemes megnézni!Én még ajánlom az InuYashát és a Clannadot!Full Metal Panic sem rossz.
7/11 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindannyiótoknak.
2013. okt. 31. 16:56
8/11 anonim válasza:
Attack on titan (ezt mindenféleképpen)
Death Note (szintén mindenféleképpen)
Mirai Nikki (harc + love, és egy vérfagyasztó story)
diabolik lovers (vámpír fiúhárem)
hetalia (hááát.... xd szerintem ezt nem igazán lehet szavakba önteni, mindenesetre egy korszakalkotó)
elfen lied (nagyon szomorú, és véres de megéri megnézni, mert szintén egy korszakalkotó)
angel beats (szomorú, de az első 5-6 részén én szakadtam :D)
FMA B (nagyon jó, egyik legjobb shounen)
9/11 anonim válasza:
Fairy Tail
Code Geass
Natsume Yuujinchou
Claymore
Wolf's Rain
Deats Note
Naruto (+Shippuuden)
Another
Full Metal Panic
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!