Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Miért mondja mindenki hogy...

Miért mondja mindenki hogy szokjak le az animékről? 15/L

Figyelt kérdés

Egyre többen mondják nekem hogy fejezzem már be a nézésüket! Főleg anyum. Állandóan azzal jön hogy már megint ezt lesegeted? Ebből nem tanulsz semmit! Miért nem lehet kijönni egy filmet megnézni ami a valóságról szól és valós emberekről? Pedig két éve még nem ellenezte ennyire és elfogadta hogy con-ra járok. De hogy már 15 múltam azt akarja hogy komolyodjak meg végre és nézzem azt ami ebben a világban történik.

Meg mivel én ezeken nőttem fel csak ehhez tudok hozzászólni és a mostani filmekről meg semmit sem tudok. Nem ismerek híres színészeket csak egy-kettőt.

Fogalmam sincs arról hogy mi történik a világban.

Ez akkoris mese! Nem lehet másnak nevezni.

-Azért nézek animéket mert utálom az unalmas valóságot!

Ez a világ amúgy sem normális már és soha nem is lesz.

Egyre kegyetlenebb és elfajzottabb lesz.

-A korombelieket totál más érdekli. Anya szerint az animék miatt nincsenek barátaim. Mert a mai sorozatokat filmeket újságokat, könyveket nem olvasom és a korombeliek már mindent tudnak a világról és komolyabbak.

-Engem ez marhára nem érdekel! Én szeretem az animéket és én ettől vagyok különleges. Az animék által jöttem rá hogy a karate a számomra tökéletes sport és ez az egyik legjobb döntésem volt.

-De mégis ha elmegyek valahova és egy társaságban kérdezik hogy mi a hobbim: akkor ha azt felelem hogy anime nézés akkor elkezdik azt mondani hogy miért nézem ezeket? Mi értelmük van? Azt mondják hogy te még itt tartasz?

-Miért kell rám furán nézni? Az animék által jobban meg tudom érteni az embertársaim érzelmeit. Mert az animék az érzelmeket nagyon jól kifejezik és bemutatják hogy egy embernek milyen gondolatai vannak belül a lelke mélyén ahova senki nem lát bele!

-De mégis sokan kinevetnek és elítélnek miatta? Miért?

2015. dec. 12. 15:02
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Lehet, csak nem a mai divatanimékből.
2015. dec. 19. 22:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!