Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » A Dragon Ball GT vagy a...

A Dragon Ball GT vagy a Dragon Ball Super a rosszabb?

Figyelt kérdés

2015. okt. 30. 19:59
1 2
 11/18 Spilerke ***** válasza:
Szerintem most fog felfelé jönni a sorozat, mert az előbbi részek a két mozifilm volt darabokban, viszont ami ezek után jön az már új lesz. A Dragon Ball GT-t simán veri. De Gohan-nak tényleg nem áll valami jól ez a mostani karakter. :D
2015. dec. 23. 15:21
 12/18 anonim ***** válasza:

Csak hogy szemléltessem a véleményem.

Gohan Z részekben normál formában:

[link]

ssj 1 : [link]

dragon ball super: [link]

Szóval a nyomi kinézete az a mi bosszant. A Z ben még volt benne spiritusz!

2015. dec. 27. 18:46
 13/18 anonim ***** válasza:
A Z verhetetlen a GT ellett cseszve a Super az jó lehetett volna csak olyan mintha ovisoknak készülne mert az ötletek jók voltak de nem hozza a Z színvonalát sajnos és hogy még szinkron sincs így meg pláne mert mindenki jobbat várt szerintem.
2016. ápr. 8. 18:42
 14/18 anonim ***** válasza:
Jelenelg a Super, mert ahhoz még nincs magyar szinkron. Egyébkétn GT történet szempontjából rosszabb.
2016. ápr. 9. 10:43
 15/18 anonim ***** válasza:

Akárki akármit mond nekem a GT a kedvencem. Az űrkaland, SS4, a fekete kristálygömbök, sárkányok, idősebb karakterek, az új ellenfelek. Nagyon kreatív volt és imádtam.

A Supert csak egy DB-utánzatnak és lenyúzott bőrnek érzem. Egyik arcja sem ért fel a régiekhez és újat sem mutatott történet szintjén.

2021. febr. 2. 20:04
 16/18 Gyulai Dávid Dániel ***** válasza:
Egyetértek a 15-el. Szerintem is a GT a legjobb! Összefoglalja a DB és a DBZ tulajdonságait. Sajnos a DB és a DBZ is teli van logikai hibákkal és ellentmondásokkal, főleg a fílerek miatt, így nekem sajnos élvezhetetlen. PLusz változnak az animátorok, és sokszor ez nagyon észrevehető és zavaró. Abszolút a pénzről szól már a Super. Plusz sok karakter nekem nem tetszik, pl az egyik úgy néz ki mint Micimackó a másik meg mint a Teletabi.... A Super helyett inkább egy Reboot kellett volna. Sajnos a Super meg figyelembe sem veszi azt ami eddig történt. Pl hogy Goku hogyan került a Földre. A GT meg ha úgy nézzük folytatás, de REBOOT is egyben. Ugyanis az eleje olyan mint a DB. Keresik a Sárkánygömböket. Baby Sagatól meg Z Coppy csak gyengébben. De jobb animációval szerintem. És ami nekem fontos egységes animációval. Mert valljuk be, a Frieza Sagán eléggé látszik hogy több animátor csinálta. Az Android meg a Cell Saga között meg megváltozott a rajzolás. Ami engem kicsit zavar. Szóval ja. Ezért én úgy tekintek a GT-re mint egy REBOOT. De jó lenne egy új ahol helyreraknák az egész sztorit. Kijavítanának mindent. A Supert úgy ahogy van törőlném. Mivel mindenki Goku meg Vegeta párti inkább akkor úgy kéne Fireza ellen elég Goku Super Saiya-jinként. Cell ellen már ott van Vegeta is Super Saiya-jinként ahogy Future Trunks is. Hárman csak elbírnak vele, főleg ha használják a Grade szintet. Vagy Master SSJ1 ahogy Goku is volt. Buu Sagába meg elég lett volna a Fúzió. És akkor ezután születne még csak Gohan. Mert én akárhogy nézem annyi idősnek tűnik mint az apja. Szóval így jobb lenne szerintem. Goku és Vegeta elmegy edzeni Whisel így Gohanra marad a föld védelme aki igaz nem olyan erős mint Goku. Mert szerintem a félvér Saiya-jinek ne legyenek olyan erősek mint a tisztavérűek. Elég lenne neki az Ultimate szint. És közben a földiek mint Kuririn Tien Shinhan Yamcha akivel kezdhetnének valamit és nem mindig bénának állítanák be, vagy ne is legyen benne megjegyzem ez lenne a legjobb. Pl Tien ismerhetné a Kaioken technikát. Kuririn Kame Sennin utódja lenne. Piccolo is folyamat edzene. És már róluk szólna inkább már utána. Goku meg Vegeta néha megjelenik ha nagy baj van, de tényleg csak a legvégén. És akkor már olyan erősek hogy ott a God meg a Blue szint. Majd tovább edzenek. És elérik a legerősebb szintet amivel erősebbek mindenkinél. Ahogy Broly is. Mert lehetne olyan rész is amilyen a Broly mozi volt hogy találkoznak. És ők állnának a mindenség urai felett. Ezért Gohan lenne már a főszereplő. De közben megszületik Goten és Trunks is. És ők is elérik az ultimate formát. És ők védelmezik a földet. Stb stb. Tudom elég kezdetleges. Nyilván sok mindent lehetne még hozzá kitalálni. És ami fontos. Hibátlan animációval sztorival és cenzúra nélkül. Én szerintem az Ozaru felesleges. És jó lenne ha Goku intelligens lenne. És jó lenne ha több fronton harcolnának. Nem mindig Goku győzne le mindenkit. És ami nagyon fontos az erőviszonyok. Mert én azt nem hiszem el, hogy Kuririn meg Gohan meg a többiek versenyt tudnak Tartani a Super Saiya-jin Blue szinttel. Az egy baromság volt. Pl lehetne olyan is, hogy Goku és Vegeta éppen harcol valahol pl Granoláhval, addig a Földön is történik valami, és akkor csak Gohan Goten Trunks Piccolo stb maradnak. Szóval több fronton harcolnának. De ugye a sztori haladtával ki lehetne írni Gokut és Vegetát, és akkor Gohané Gotené és Trunksé a főszerep. És mire elérünk ide Kuririn meg a többiek már öregek. És még nagyon sok mindent lehetne kitalálni hogy jó legyen.
2021. okt. 11. 21:31
 17/18 anonim válasza:
100%

Bemásoltam ide egy másik kérdésre tett megjegyzésem, mellesleg a 16. válaszoló válasza tetszik csak kicsit jobban összefoglalhatta volna a helyett hogy kész könyvet ír na mindegy itt a válaszom:

Nem vagyok teljesen biztos a válaszok alapján hogy mire gondolhattál, de ha arra hogy melyik tetszik jobban akkor gt ha pedig arra hogy teknikailag melyik a jobb akkor már sokkal nehezebb válaszolni még amíg a gt első harmada és a szuper c17 saga majd hogy nem nézhetetlen addig a szuperben itt ott vannak néha egyesével néha tizesével betéve rossz vagy borzalmas részek, de emelett sokan panaszkodnak arra hogy a szuper sokkal jobban nézki mint a gt, de emberek a szuper egy mai nagy költségvetésű anime míg a gt egy több mint 20 éves anime mely már megjelenésekor is alacson költségvetésűnek számított, emelett nem beszéltünk a történetről sem ami az igazságot megvalva néha mint a gt-ben mint a szuperben nevetséges de legalább a gt-ben a power scaling türhető nem úgy mint a szuperben ahol pár rész után máris isteni magasságokba emelkednek, emelett annak ellenére hogy a szuperben goku-jék már istenek sokszor még egy nem túl erős ellenfél legyőzése is gondot okoz nekik, de a gt-ben pedig sokszor csak alap formákban harcolnak az elméletben halálra menő harcban mely úgy szintén ellégé hülység, de a gt legalább probált alapozni taktikára a harcokban és a feszültségre meg a drámára a történetben míg a szuper csak dobálózik az erőszintekkel ide oda. A karakterek szempontjából annyit lehet mondani hogy mindkettőben vannak jó és rossz karakterek egyaránt, a gt-ben személy szerint nem kedveltem Pan-t, Giru-t, a gonosz sárkányok nagy részét, c17-et(bár ő és szuper c17 majdnem ugyanolyan volt mint a z-ben személyiségre és ott se kedveltem őket). A szuper... hát mint mondtam ott össze vissza dobáloznak az erőszintekkel ott is van SOK rossz karakter bár azért a szuper hoszabb is de ha mondanom kéne párat akkor Frost, Hit(lehet utálni), az új csillag harcosok(Cabba, Kale, Caulifla) szintén elég semmilyenek. Végeredményben mint mondtam nekem a gt tetszet jobban és nem azért mert teknikailag jobb lenne vagy ilyesmi egyszerűen csak szórakoztatóbb volt számomra.

2021. okt. 30. 05:55
 18/18 anonim ***** válasza:
#7 Goku egyáltalán nem nyeszlett xd
2022. dec. 10. 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!