Dragon Ball fanok! Fiúk, lányok (utóbbi na persze xD)?
ti nem gondoljátok hogy most a dragon ball super után lehetne még összedobni dolgokat. a következőket találtam ki, csak így mély elgondolkozás után, hohy jó lenne ha ezeket megvalósítaná toriyama
1. készítenének még mozifilmet mondjuk dragon ball super ..... (valami) néven
2. a dragon ball super-ben gohan elérhetné az ssj3-at legalább.
3. lenne új dragon ball játék, dragon ball super... valami néven, és abba benne lenne az összes eddigi karakter, egészen a sima dragon ball-tól a dragon ball z és mozifilmjeitől át a dragon ball GT-ig!!! lenne szerintem vagy 200-300 karakter!
4. ha már van isten szint akkor miért ne legyen olyan hogy ssgss 2 és ssgss 3 is (kék haj villámokkal és hosszú hajjal!
5. telne az idő megint és goku unokája AKI EGYÉBKÉNT MOST NEM TUDOM MI LESZ VELE MERT EZ OLYAN MINTHA ÚGY CSINÁLNÁ TORIYAMA HOGY MOST FOG MEGSZÜLETNI PAN, HOGY A GT JÖHESSEN!!! ez mondjuk egy király ötlet lenne.
6. trunks és goten is tini lesz (szintén GT hatás) aztán fúzionálnának tiniként!!! akár potara val is
7. jönne egy mindenkinél erősebb gonosz aki még Bills-t is lepipálja.
8. fúzionálnának goku meg vegeta és lenne egy vegito isten szintben pl. bár az már talán túlzás.
9. csinálnának több 200 részt ebből is, így meglenne a kb 700 rész!!
10. jönne egy olyan új harcos aki szintén csillagharcos aki túlélte a vegeta bolygó felrobbanását, csak eddig nem tudtunk róla, és gokuék oldalán harcolna a legerősebb gonosz ellen.
nagyjából ennyi. szerintem ha ez mind meglenne, vagy hasonló elképzelés az... hmmm... :D
sok mindent ki lehet még hozni belőle. szerintetek?
Már a Super is egy hatalmas lehúzás, utána mozi? Minek, alapból egy mozinak az újrafeldolgozása. Lehúzás lett az egész széria, fanoknak kell, megértem, de egy egész brandet visszahozni ezért és lebutítani... édes istenem, nagyon japán tényleg nem süllyedhet tovább.
+200 sorozat, minek? Mostanában minden sorozat shounen meg ecchi szinte, egy értelme sorozatot nem dobnak össze ami nem mainstream. Ami meg mainstream jön ezerrel 30 sorozat szezononként, szarabbnál szarabb, lehet nagy hypeja, de a számok nem erről árulkodnak, ahogyan az sem hogy egy-két évadnál többet nem bírnak belőlük csinálni mert nem éri meg. Tokyo Ghoul annyira egekbe hypolták, és a stúdió egy piszok olcsó megoldással az egész szériát lehúzta, majd kidobta hogy minél többet kaszáljanak. De elehetne még sorolni.
És akkor egyesével válaszolva a kérdésedre:
1: Fölösleges, így is sok van.
2: Kit érdekel Goku már az F-ben isten lett.
3: Narutoval ugyan ezt csinálja a Namco, 0 változtatásért elkérnek 75 eurót.
4: Persze, és 2100ra meg ssgjdjdsjsj 250 lesz már nem?
5: Megint csak minek? Nem lehet a végtelenségig húzni...
6: Full irreleváns.
7: Sablonos kicsit...
8: Sablon sablon hátán.....
9: Válaszoltam bővebben.
10: Újabb sablon feszt... kicsit nevetséges lenne.
Azt nem értem hogy miért tudtok az egyformas shounenek után sírni hogy folytatást? Inkább valami egyedinek adnak életet, a DB meg egyéb más is megmaradna mint régiség, és tündökölne akként, nem pedig megalázza a szériát... mint ahogy jelenleg a Super is teszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!