Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Lesz jobb a Death Note?

Lesz jobb a Death Note?

Figyelt kérdés

A 12. résznél járok(ahol Rem elmondja, hogy honnan van a második naplója).

Eddig egyáltalán nem látom, hogy miért van ennyire maganasan értékelve, viszont a Steins;Gate is az első fele(bár azt ennél sokkal jobbnak tartom), illetve a DRRRx2 is az első négy epizód(véleményem szerint köpedelem szar, majdnem abba hagytam) után lett jó, és azóta mindkettő a kedvenceim közé tartozik.

Ez itt is így lenne? Mindenképpen végig tervezem nézni, de ha itt mégsem ez a helyzet, akkor egy ideig félreteszem. Hozzátenném, hogy tudom hogy végződik és azt is, hogy [spoiler] Ryuzaki meghal. [/spoiler>]

2015. okt. 28. 15:50
 1/8 anonim ***** válasza:
Hát úgy kevésbé lesz izgalmas, de szerintem jobb lesz, lassacskán kicsit jobban beindul majd a cselekemény. Persze lehet hogy neked akkor se fog annyira tetszeni, de én értem miért szeretik ennyire sokan, szerintem zseniális sorozat.
2015. okt. 28. 15:56
 2/8 anonim ***** válasza:
Én 13 évesen még imádtam, 20 évesen újranézve már kevésbé tetszett. :D
2015. okt. 28. 15:57
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
Gondolom azért a Narutora meg a Shingekire meg egyéb shounen hányadékra meg 10pontokat adsz?
2015. okt. 28. 16:56
 4/8 A kérdező kommentje:

Anon1

Köszönöm, akkor tovább nézegetem és remélem, hogy igazad van. Tisztánlátás kedvéért ezzel nem azt akartam mondani, hogy szar, hanem, hogy eddig nem kiemelkedő, és nem értem a körülőtte lévő hype-ot.

Anon3

Csak nem megsértettelek a felsőbbrendű ízlésemmel :^)

Nyugodj meg, mustasd meg a macin, hogy hol nyúlt hozzád Isayama bácsi.

Kérdésedre válaszolva sehol sem pontozok, Naruto epizódot még nem láttam, az SnK-t pedig ötödik epizódnál hagytam abba.

2015. okt. 28. 17:31
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha az első 12 nem tetszett akkor a többi se fog...

A végét nagyon rosszul oldották meg, és én ezt úgy mondom hogy a 11edik kedvenc animém :/

Am mostanáig nem találkoztam olyan emberrel akinek ne tetszett volna az első fele, szerintem ott még nagyon érdekfeszítő :D

De hát ízlések és pofonok

2015. okt. 28. 18:41
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon tetszett, de én imádom az ilyen "egymás körül körözős", nem akciódús hanem logikás dolgokat. Ha neked ez nem a zsánered, akkor sosem fogod kiemelkedőnek látni.
2015. okt. 28. 19:38
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem sem nagy szám, a hype meg valószínűleg azért van, mert nagyon sokaknak ez az első normális animéje, mivel ugye anno le volt szinkronizálva és a tv-ben is ment a sok shounen fight mellett. Így érthető, hogy miért térjedt el ennyire ebben a véleményben. De ettől még nem lessz több egy felső-közép kategóriás animénél. Nem mutat sok újat. Ettől még jó anime marad, csak túl van hypeolva.
2015. okt. 29. 22:23
 8/8 anonim ***** válasza:
Barátaimnak sem tetszett. Azt mondták unalmas.Azért mert nincs benne annyi akció? Szerintem nagyon izgalmas, ahogy a két főszerplő próbálja sakkban tartani a másikat.
2016. febr. 13. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!