Lesz jobb a Death Note?
A 12. résznél járok(ahol Rem elmondja, hogy honnan van a második naplója).
Eddig egyáltalán nem látom, hogy miért van ennyire maganasan értékelve, viszont a Steins;Gate is az első fele(bár azt ennél sokkal jobbnak tartom), illetve a DRRRx2 is az első négy epizód(véleményem szerint köpedelem szar, majdnem abba hagytam) után lett jó, és azóta mindkettő a kedvenceim közé tartozik.
Ez itt is így lenne? Mindenképpen végig tervezem nézni, de ha itt mégsem ez a helyzet, akkor egy ideig félreteszem. Hozzátenném, hogy tudom hogy végződik és azt is, hogy [spoiler] Ryuzaki meghal. [/spoiler>]
Anon1
Köszönöm, akkor tovább nézegetem és remélem, hogy igazad van. Tisztánlátás kedvéért ezzel nem azt akartam mondani, hogy szar, hanem, hogy eddig nem kiemelkedő, és nem értem a körülőtte lévő hype-ot.
Anon3
Csak nem megsértettelek a felsőbbrendű ízlésemmel :^)
Nyugodj meg, mustasd meg a macin, hogy hol nyúlt hozzád Isayama bácsi.
Kérdésedre válaszolva sehol sem pontozok, Naruto epizódot még nem láttam, az SnK-t pedig ötödik epizódnál hagytam abba.
Hát ha az első 12 nem tetszett akkor a többi se fog...
A végét nagyon rosszul oldották meg, és én ezt úgy mondom hogy a 11edik kedvenc animém :/
Am mostanáig nem találkoztam olyan emberrel akinek ne tetszett volna az első fele, szerintem ott még nagyon érdekfeszítő :D
De hát ízlések és pofonok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!