Death Note. Melyik a jobb?
én csak a sorozatot láttam, ami nagyon jó:)
nem tudom milyen a film, de egyszer megnézném:D
Mindenképpen a sorozat a jobb. A sorozatban nekem Yagami és L közötti szál tetszett a legjobban, szinte csak ezért néztem. A történet szerint Yagami a rendőr főember fia, viszont nála van a halállista(tudod, beírod a nevét, és ahogy mellé írod, úgy hal meg, ha nem írsz semmit, szívroham), és őhozzá szegődött egy halálisten akit csak ő lát. Jobb világot akar teremteni, ennek megfelelően gyilkol. A rendőrség tudja hogy valai valamilyen módon közvetve gyilkol, de nem tudják hogy ki, ezért Kirának nevezik. Értelemszerűen minden erejével azon vannak, hogyk iderítsék ki az. A rendőröknek pedig egy amolyan szuperokos nyomozózseni segít, akivel Yagami látszólag összehaverkodik, és segít a nyomozásban. Ő L.Nekem nagyon tetszett ahogy hosszan beszélgetnek, L eszmefuttatásokat gyárt, Yagami pedig mintha az ő oldalán állna igyekszik megtéveszteni, félrevezetni, de mégis tökéletesen hihetőnek tűnő infókkal szolgálni.
Ezt a filmben többnyire lebutítva kapjuk meg, a sorozatban pedig már már művészi részletességgel volt meg.
Ezenfelül animeként jól mutat a halálisten is, a filmben közepesen gagyi CGI-al oldották meg.
Továbbá a főszereplők haja animésen rajzolva jól mutat, viszont a való életben nevetséges, főleg hogy elég gázul is csinálták meg a színészeknek. Röhelyesen néznek ki, na.
A színészi munkával sem voltam megelégedve mindenhol.
Egyébként jókis film, nem arról van szó, de a zseniális sorozathoz képest sehol sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!