A Vampire knight mangában Kaname és Yuki meg fog halni? Aki még nem látta az animét vagy nem olvasta a mangát annak SPOILER VESZÉLY!
Akkor ez a manga a 3.évadja a Vampire knight-nak?????
Ha igen akkor írnátok egy elérhetőséget, lehetőleg ne linket, ha kérhetem, mert az sose "jön be".:)
Egyébként Kaname miért csak a szíve kitépésével engedheti, hogy Yuuki és Zero együtt lehessenek? :D
( bocsi, fan vagyok és érdekel )
Az utolsó válaszolónak: Kicsit furcsa lenne, ha Kaname még élne és csak úgy átengedné Yukit Zeronak...
A válasz: Mind a ketten meg fognak halni. Kaname amint már említve lett kitépi a saját szívét, és meghal, de a testét lefagyasztják, hogy ne porladjon el. Miután Yuki és Zero leéltek ezer évet együtt, Zero meghal (nem tudom hogy hogy) és Yuki úgy dönt, hogy az életét feláldozva emberré változtatja Kaname-t. De közbe Yukinak már lett 2 gyereke (1 lánya Kaname-tól és 1 fia Zerotól) akik ott lesznek, amikor Kaname-t fölélesztik, és Kaname a 2 gyerekkel fog tovább élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!