Yuuki és Kaname testvérek és jegyesek. De Kaname a Kuranok őse /eredetileg/ de Kuranok gyerekeként született meg /Rido csinált valamit és azért/.
Haruka és Juri elrejtették Yuukit, hogy megvédjék Ridotól és mindenki mástól is.
2012. máj. 27. 18:13
3/13 anonim válasza:
jó, ez mostmár engem is érdekel hogy akor miért mondta kaname hogy bárcsak édestestvéreként született volna.... érdekes....
2012. máj. 28. 07:44
4/13 anonim válasza:
Yuki ,Harukának és Yurinak a gyermeke !!! Kaname pedig a Kuran család első tagja csak valamiféle úgymond álomba szenderült és Rido (Haruka testvére) felébresztette!!És egy gyerek formájában tért vissza.Szóval inkább úgy mondanám hogy Kaname , Yuki rokona minthogy tesvére!!!!Ja és Yuki titokban született!!Remélem ezzel megtudtam válaszolni a kérdésed!!:)
2012. máj. 28. 11:10
5/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)))
2012. máj. 28. 13:50
6/13 anonim válasza:
Kaname minden Kuran őse... ahogy ez többször is elhangzik a sorozatban. Éppúgy vérengzett régen, mint Rido - akit nem mellesleg maga Kaname altatott el, előtte pedig Rido Kaname-t, amit az utolsó 3 rész valamelyikében maga _Rido mesél el. Egyfajta időparadoxon zajlik le, amit a Guilty végére bogoznak ki.
Kaname pontosan ezért a legtisztább minden vámpír között, a vámpírok vámpírja, mert ő a "legöregebb" tisztavérű. Yuki viszont valóban Haruka és Yuri (második) gyermeke, ugyanis az első meghalt. Nem édestestvérek, csupán vérkötelék van köztük, bármilyen furcsán hangzik is, Yuki egyenesági leszármazottja Kanaménak.
2012. jún. 24. 01:34
7/13 anonim válasza:
hogy hal meg az első gyerek és ki ő és yukit miért hívják tiszta vérű hercegnőnek ?
2012. júl. 20. 13:57
8/13 anonim válasza:
Asszem az 1. gyerekük testében van Ridó. Legalábbis én így értelmeztem. És a Yuki név azt jelenti/amit előző kérdezte/
2012. aug. 14. 13:35
9/13 anonim válasza:
Yuuki azért tisztavérű hercegnő mert ő Kaname jegyese és ő az a Kuran aki az utolsó lány aki Kanamével"uralkodni fog ,,mivel a Kuranok a legfőbb tisztavérűek.
2012. szept. 2. 18:30
10/13 anonim válasza:
Ja..ezt teljesen én sem teljesen értettem,azért mert kicsit bonyolultan mondták el, meg mert inkább arra figyeltem, hogy tesók vagy legalábbis rokonok és szerelmesek egymásba...szerintem ez kicsit fura! De attól még a kedvenc animém, és a kedvenc karakterem Kaname!! Kanameeeeee!!!!! ♡♡
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!