Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Vampire Knight fanok! Cross...

Vampire Knight fanok! Cross Yuki rendes vérszerinti gyermekük Harukának és Yurinak? ÉS akkor Kaname ki volt nekik?

Figyelt kérdés

csak mert az animében olyan érdekes van megfogalmazva

mert ott mondja Kaname, hogy a édestestvéreként született volna Yukinak akkor teljesebb lenne a boldogsága., ..mert ott ezt nem érten

ÉS még Kain Akatsuki is mondja, hogy a Kuranoknak soha nem született leánygyermekük, akkor Yuki mi

2012. máj. 27. 10:33
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
en ugy tudom,hogy a testvere.
2012. máj. 27. 11:48
 2/13 anonim ***** válasza:

Yuuki és Kaname testvérek és jegyesek. De Kaname a Kuranok őse /eredetileg/ de Kuranok gyerekeként született meg /Rido csinált valamit és azért/.

Haruka és Juri elrejtették Yuukit, hogy megvédjék Ridotól és mindenki mástól is.

2012. máj. 27. 18:13
 3/13 anonim ***** válasza:
jó, ez mostmár engem is érdekel hogy akor miért mondta kaname hogy bárcsak édestestvéreként született volna.... érdekes....
2012. máj. 28. 07:44
 4/13 anonim válasza:
Yuki ,Harukának és Yurinak a gyermeke !!! Kaname pedig a Kuran család első tagja csak valamiféle úgymond álomba szenderült és Rido (Haruka testvére) felébresztette!!És egy gyerek formájában tért vissza.Szóval inkább úgy mondanám hogy Kaname , Yuki rokona minthogy tesvére!!!!Ja és Yuki titokban született!!Remélem ezzel megtudtam válaszolni a kérdésed!!:)
2012. máj. 28. 11:10
 5/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)))
2012. máj. 28. 13:50
 6/13 anonim válasza:
100%

Kaname minden Kuran őse... ahogy ez többször is elhangzik a sorozatban. Éppúgy vérengzett régen, mint Rido - akit nem mellesleg maga Kaname altatott el, előtte pedig Rido Kaname-t, amit az utolsó 3 rész valamelyikében maga _Rido mesél el. Egyfajta időparadoxon zajlik le, amit a Guilty végére bogoznak ki.

Kaname pontosan ezért a legtisztább minden vámpír között, a vámpírok vámpírja, mert ő a "legöregebb" tisztavérű. Yuki viszont valóban Haruka és Yuri (második) gyermeke, ugyanis az első meghalt. Nem édestestvérek, csupán vérkötelék van köztük, bármilyen furcsán hangzik is, Yuki egyenesági leszármazottja Kanaménak.

2012. jún. 24. 01:34
 7/13 anonim ***** válasza:
hogy hal meg az első gyerek és ki ő és yukit miért hívják tiszta vérű hercegnőnek ?
2012. júl. 20. 13:57
 8/13 anonim ***** válasza:
Asszem az 1. gyerekük testében van Ridó. Legalábbis én így értelmeztem. És a Yuki név azt jelenti/amit előző kérdezte/
2012. aug. 14. 13:35
 9/13 anonim válasza:
Yuuki azért tisztavérű hercegnő mert ő Kaname jegyese és ő az a Kuran aki az utolsó lány aki Kanamével"uralkodni fog ,,mivel a Kuranok a legfőbb tisztavérűek.
2012. szept. 2. 18:30
 10/13 anonim ***** válasza:
Ja..ezt teljesen én sem teljesen értettem,azért mert kicsit bonyolultan mondták el, meg mert inkább arra figyeltem, hogy tesók vagy legalábbis rokonok és szerelmesek egymásba...szerintem ez kicsit fura! De attól még a kedvenc animém, és a kedvenc karakterem Kaname!!  Kanameeeeee!!!!! ♡♡
2013. ápr. 2. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!