A Vampire Knight-ban Yuki és Zero valamikor össze jönnek?
Figyelt kérdés
nagyon kíváncsi vagyok, hálás lennék a válaszért... előre is köszönöm.2011. dec. 27. 01:48
2/11 anonim válasza:
Nem egyszer zero majdnem megcsókolja de aztán az utcsó pillanatba visszahátrál!!! Sajna
3/11 A kérdező kommentje:
köszönöm,ár megnéztem..:) sajnálatos... de majd talán a 3.évadban.
2012. jan. 2. 11:28
4/11 A kérdező kommentje:
*már
2012. jan. 2. 11:28
5/11 anonim válasza:
igen,igen. 3. adik évadban reméljük megtörténik de a Japánban történt katasztrófák miatt ez megint elmarad pedig idén Márciusban jött volna ki T.T.De ha nagyon érdekel ajánlani tudom a mangát amiben fojtatódik a story
6/11 Szandus-baba válasza:
Azt mondják h talán 2012.Júniusában kiadják videóban a 3. évadot!
7/11 Szandus-baba válasza:
Remélem h összefognak jönni a 3.évadban!
8/11 anonim válasza:
csókolóznak de magyarul elvileg nem lesz 3. évad
9/11 anonim válasza:
Yuki mondja Zeronak: Én mindig is Kanaméba voltam szerelmes.
Hát ha ennek ellenére Zero-val jön össze akkor ez a csaj mindig másba lesz szerelmes. Kaname nem veszthet sokat ha elhagyja a csaj. :D Ha Yukinak a sírós, nyavalygós kisfiúk jönnek be... tök8.
10/11 licsilili válasza:
Még csak a 2. évadot nézem, de nagyon remélem, hogy lesz valami Zero és Yuki között mert én személy szerint nem szeretem Kaname-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!