Yuki szerelmes Zeroba is? (Vampire Knight)
Figyelt kérdés
2011. aug. 15. 20:42
1/7 anonim válasza:
Nem. Legalábbis szerintem, bár mindig láttam valami kis szikrát, de lehet hogy csak vonzalom volt kettejük között, legalábbis Yuuki részéről biztos.
2/7 anonim válasza:
szerintem meg igen.csak nem meri bevallani,hogy nemcsak Kuran Kaname-t szereti.
3/7 A kérdező kommentje:
szeritnem, ha nem is szerelmes, de valamit mindenképp érez, ami több, mint barátság. azért az, amikor pl, folyton arra gondol, hogy Zero majdnem megcsókolta, vagy amikor Zero iszik a véréből, és az jár a fejében, ahol megkérdezte, mit érez iránta, és mondja, hogy fél, mégsem tudja nem nézni...
2011. aug. 17. 15:00
4/7 anonim válasza:
szerintem Yuuki is szerelmes Zeroba egy kicsit, vagy legalábbis ezt látom! :D remélem a 3. évadban összejönnek, hisz mindenki ezt akarja (na jó nem mindenki, de sokan!)
5/7 anonim válasza:
nem szerelmes belé...az egyetlen szerelme az Kuran...max csak vonzalmat érez iránta, de semmi többet. zero az aki többet érez iránta
6/7 anonim válasza:
Az egyik évadba ezt, a másikba azt hogy a mangaírónő kedvezzen mindkét "Pasifan Tábornak". :'D
7/7 Eszter 202 válasza:
A mangábán rájön, hogy szereti, megmondja Kanaménak, hogy szereti, de vele marad egy ideig, majd végül Zeroval él 1000 évet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!