Ki a kedvenc szereplőtök a Fairy Tail animéből? :D
Figyelt kérdés
2015. aug. 10. 13:29
4/14 anonim válasza:
én csak a mangát olvasom, de amúgy Igneel meg Wendy
8/14 anonim válasza:
Natsu, Lucy, Gajeel és Levi. Ő ketten-ketten párban :D Valamint Urteart is csipázom >v<
9/14 anonim válasza:
Zeref?? XD (Egyébként aggasztó de észrevettem magamon hogy kezdem megkedvelni Zerefet pedig ő a "főgonosz" ! :D >.< )
Az én kedvenceim: Natsu,Gray,Erza,Sting,Cobra,Rogue,Frosch,Lucy,Gajeel...és szinte mindenki :D
10/14 anonim válasza:
Gray, Erza, Natsu. Nem tudom, hogy miért, de nekem még Gerare, az aki Mistogan (a neveket nem biztos, hogy jól írtam)nak adta ki magát.
Ja! És még az a fura fickó az oracion seis-ből aki folyton aludt még az első találkozásuknál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!