Ki a kedvenc trónok harca szereplőtök?
Az elején szimpatizáltam Ned Stark-al. Meghalt. Khal Drogo-val is. Meghalt. Szerettem Robb Starkot, Catelynt. Meghaltak.. Oberyn.. mondanom se kell meghalt.
Inkább Stark párti vagyok de Sansa nem a szívem csücske. Viszont zseniális Tyrion Lannister karaktere, és kedvelem Jamie Lannistert is. Ezzel ellentétben Cersei-t ki nem állhatom. Arya szál nagyon jó, gondolok itt a sok arcú istenre stb.
Dany-t bírtam az elején most úgy elvagyok vele és ennyi.
Ja meg persze Havas Jon.. és meghalt?!
Tanulság.. Ne legyen kedvenc szereplőd :D
Amúgy megjegyezném, hogy azért zseniális a Trónok harca mert nagyon kevés az olyan szereplő akire egyértelműen rá lehet mondani, hogy jó vagy rossz. Mindenkiben van szerethető és utálható tulajdonság is.
Kifejezett kedvenc nincs. A TV sorozatból Tyriont szeretem nagyon, Cersei összes szenvedéseit is imádom nézni és Oberynt is nagyon megkedveltem. Meg a Töviskirálynő összes szurkálódásait :D
A könyvekben ezekhez még hozzájön Ellaria Sand (aki a sorozatos verzióval ellentétben az egyik legkiegyensúlyozottabb, legnormálisabban gondolkodó karakter), Jaime Lannister, Victarion és Euron Greyjoy és Lord Wyman Manderly.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!