Ki a kedvenc szereplőtök a Trónok Harcából?
Ned Stark
Syrio Forel
Tywin Lannister
Oberyn Martell
Mind ugyanúgy végezte..
Most leginkább Ramsay-t bírom nagyon. Jó, most lehet utálni, de szerintem az egyik legérdekesebb karakter a sorozatban.
az abszolút kedvencem Tyrion Lannister, ő az a karakter, aki a legszínesebb számomra, egy kis jóság a sok mocsok közt, mégis sok gyarlósága van, de ezek érthetők a múltját ismerve
kedveltem még Oberyn Martellt és Bran Starkot is, mikor még nem indult el északra.
Kisujjal kapcsolatos érzéseim furcsák, egyrészt kedvelem, mert például Joffrey halálában is közrejátszott, és vannak nagyon jó lépései, ő irányítja a bábukat, másrészt viszont sose tudni, mi a következő lépése, de remélem, kinyírja a negatív szereplőket.
például azt se tudom, Sansa iránt érez-e valamit vagy tudja-e hogyan bánik Sansával a férje. vagy mi volt a célja Sansa férjhez adásával
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!