Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Mit tegyek azért, hogy "igazi"...

Mit tegyek azért, hogy "igazi" animésnek érezzem magam?

Figyelt kérdés

2-3 hónapja kezdtem el animéket nézni és mangákat olvasni, de még sem érzem azt, hogy igazi animés lennék. Pedig nagyon tetszik ez az "életstílus". Conra nincs nagyon lehetőségem elmenni, de nagyon szeretnék animés barátokat, de nem tudom, hogyan és hol kezdeményezzek. A (normális) válaszokat előre is köszönöm és bocsi, hogy ilyen "fura" a kérdésem. :D

14/L

2015. aug. 3. 01:10
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :) Az életstílust én sem szó szerint értettem, csak nem bírtam jobban megfogalmazni. :D Igen, karaktereket elkezdtem rajzolni és sok jó tanácsot kaptam, a listás tetszik a legjobban, de köszi mindenkinek! :) És ugye kérdeztétek, hogy igazi animés...:D Egyszerűen csak nem érzem úgy, mintha az lennék. :D Ja és én nem akarom kimutatni, csak érezni magamon. Szóval ez nem másoknak hanem magamnak kell/fontos. :D
2015. aug. 4. 06:25
 12/24 A kérdező kommentje:
Ja és 8#-as: Számítottam ilyen kérdésre. :D Nem vagyok tök hülye (bár néha úgy érzem magam :P) csak végre rábírtam magam egy fura kérdésre. :D ><
2015. aug. 4. 06:28
 13/24 StormlightHUN ***** válasza:
72%
Bár már volt sok válasz, kicsit én is ideírok már, mert tudom, hogy mit érzel :P :D Én is ugyanígy vagyok vele, hogy néha úgy érzem, hogy csak nézem, elvagyok vele és kész, pedig tudom, hogy ennél jobban tetszik, de mégis nincs mit kezdeni. :D Conra én sem tudok elmenni, animés barátokat sem tudtam eddig nagyon szerezni, esetleg azon gondolkoztam, hogy belépek valami facebook csoportba, pl. sima fan közösségbe, vagy roleplay stílusúba, meg keresni valami jó kis fórumot, vagy valamit, és az is valami, ott már azért szerezhet barátokat az ember, ha eleve olyan közösségbe kerül, ahol közös az érdeklődési kör. :D Remélem én is segíthettem egy picit :)
2015. aug. 4. 09:59
 14/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod, segítettél:) Örülök, hogy megértesz, annak nem, hogy te is ebben a helyzetben vagy. :D Sok sikert a barátkozáshoz! :D
2015. aug. 4. 10:09
 15/24 anonim ***** válasza:
09:59-nek üzenném hogy nem itt kéne csajozni.
2015. aug. 4. 12:08
 16/24 anonim ***** válasza:
#15 (12:08)-nak: Az miért baj? Én személy szerint drukkolok neki.
2015. aug. 4. 16:33
 17/24 anonim ***** válasza:
54%
Én is de a kérdező 14 éves. Elég pedofil lehet Storm. :D
2015. aug. 4. 16:53
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Nos ez egy elég furcsa, de érdekes kérdés. Én is inkább egy nagyon tagkörű hobbinak nevezném, de sejtem mire gondolsz az életstílus szó alatt. Szerintem azért nem érzed magad még annak mert csak most kezdted el, így még nincs rálátásod és mert nincs, vagy még nincs kivel társalognod a témában. Valójában én is csak azt tudom mondani hogy olvass utána a háttérnek, néz sok animét, olvas sok mangát, ismerj alapfogalmakat, alapműveket. Esetleg vásárolhatsz fan cuccokat, hiszen ha szeretsz egy animét nyilván szívesen hordasz egy olyan kulcstartót és stb. Ami az élet stílus alatt gondolsz, nos igen, coslplayben mászkálni Mangákkal teletömött táskával egy színes társaság kíséretében animeconon. Ez egy élmény. Csak azt tudom mondani hogy fórumon beszélgess, néha ide is kiírnak kérdést hogy megy-e valaki erre meg arra a találkozóra, össze lehet szervezni simán egy csapatot...

Én is 14-évesen kezdtem, és kb 8 darab rendezvényen voltam, de nem mostanában, söt már társasági köröm sincs, de még mindig nagyon és igazán animés vagyok. Valójában bárki bármit mond ez egy fantasztikus dolog. Sokkal művészibb, kulturálisabb elfoglaltság és lehetőség a fiataloknak arra hogy kibontakozzanak és kiéljék magukat, és biztonságosabb is a vad bulik, meg koncertek helyett. Amúgy írtam neked privátban.

21/L

2015. aug. 4. 22:40
 19/24 A kérdező kommentje:
Utolsó: Köszönöm szépen a tartalmas és hasznos válaszodat, jól esett!:)
2015. aug. 5. 01:47
 20/24 anonim válasza:

Ebben a videóban elmondják milyen "rangok"vannak az animések között és minek számítasz ha animésnek tarod magad: https://www.youtube.com/watch?v=bsdg5eauS4o

Amúgy velem is ugyanez van mint veled de most lehet hogy fogok tudni animés barátokat szerezni mert 9.be megyek.

Te amúgy 8-os vagy 9-es leszel? Középiskolában lehet hogy te is találkozol majd animésekel. :)

14L

2015. aug. 8. 19:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!