Mit tegyek azért, hogy "igazi" animésnek érezzem magam?
2-3 hónapja kezdtem el animéket nézni és mangákat olvasni, de még sem érzem azt, hogy igazi animés lennék. Pedig nagyon tetszik ez az "életstílus". Conra nincs nagyon lehetőségem elmenni, de nagyon szeretnék animés barátokat, de nem tudom, hogyan és hol kezdeményezzek. A (normális) válaszokat előre is köszönöm és bocsi, hogy ilyen "fura" a kérdésem. :D
14/L
Nos ez egy elég furcsa, de érdekes kérdés. Én is inkább egy nagyon tagkörű hobbinak nevezném, de sejtem mire gondolsz az életstílus szó alatt. Szerintem azért nem érzed magad még annak mert csak most kezdted el, így még nincs rálátásod és mert nincs, vagy még nincs kivel társalognod a témában. Valójában én is csak azt tudom mondani hogy olvass utána a háttérnek, néz sok animét, olvas sok mangát, ismerj alapfogalmakat, alapműveket. Esetleg vásárolhatsz fan cuccokat, hiszen ha szeretsz egy animét nyilván szívesen hordasz egy olyan kulcstartót és stb. Ami az élet stílus alatt gondolsz, nos igen, coslplayben mászkálni Mangákkal teletömött táskával egy színes társaság kíséretében animeconon. Ez egy élmény. Csak azt tudom mondani hogy fórumon beszélgess, néha ide is kiírnak kérdést hogy megy-e valaki erre meg arra a találkozóra, össze lehet szervezni simán egy csapatot...
Én is 14-évesen kezdtem, és kb 8 darab rendezvényen voltam, de nem mostanában, söt már társasági köröm sincs, de még mindig nagyon és igazán animés vagyok. Valójában bárki bármit mond ez egy fantasztikus dolog. Sokkal művészibb, kulturálisabb elfoglaltság és lehetőség a fiataloknak arra hogy kibontakozzanak és kiéljék magukat, és biztonságosabb is a vad bulik, meg koncertek helyett. Amúgy írtam neked privátban.
21/L
Ebben a videóban elmondják milyen "rangok"vannak az animések között és minek számítasz ha animésnek tarod magad: https://www.youtube.com/watch?v=bsdg5eauS4o
Amúgy velem is ugyanez van mint veled de most lehet hogy fogok tudni animés barátokat szerezni mert 9.be megyek.
Te amúgy 8-os vagy 9-es leszel? Középiskolában lehet hogy te is találkozol majd animésekel. :)
14L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!