Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » El tudnátok magyarázni érthető...

El tudnátok magyarázni érthetően a az Another animét?

Figyelt kérdés
Elkezdtem nézni de nem értem...miért nem lája senki sem Mei-t..és miért kapcsolódik Sakakibara nevéhez a halál?...mondjuk ez még csak töredéke annak amit nem értek ezért örülnék ha valaki elmagyarázná...ja és ne írjátok azt hogy nézzem végig és megértem...mert nem tervezem végignézni...már az elejétől beijedtem :D...de lehet hogy egyszer végignézem

2015. júl. 29. 02:49
 1/2 anonim ***** válasza:

Pedig tényleg megérted, ha végignézed:D esetleg olvasd el a mangát, végig le van fordítva magyarra.

Egyébként látják Meit, csak nem veszik figyelembe, ugyanis az osztályhoz egyfajta átok kapcsolódik (nem pontosan átok, de olyasmi). Régen ebbe az osztályba járt egy fiú, aki meghalt, azonban az utolsó évben azt mondták, hogy a gyerek még él, oda jár, és mindenki úgy tett, mintha még élne, elballagtatták őt is.

Azonban azóta minden évben megjelenik egy "halott" az osztályban, +1 fő lesz, és csak év végén derül ki, ki az. Az emberek emlékei megváltoznak, mintha ez a személy nem halt volna meg. Látják őt, beszélhetnek vele, teljesen olyan, mintha élő lenne, csak odafigyeléssel lehet megállapítani, ki az (pl. hideg a bőre, nincsenek vagy zavarosak az emlékei). Azonban a plusz egy ember miatt sorba meghalnak az osztályba járók vagy a hozzátartozóik, ezért kineveznek egy halottat minden évben, akit az adott évben nem vesznek tudomásul. Ebben az évben ez Mei. Így helyreállítódik az a +1 fő. Van egy igazi halott, meg egy valaki, akiről nem vesznek tudomást. Így elkerülik, hogy meghaljanak.

Amúgy igazán csavaros és összetett felépítésű, ezért elég nehéz elmagyarázni.

Arra sajnos már nem emlékszem, miért kapcsolódik Sakakibara nevéhez a halál ><

2015. júl. 29. 07:08
 2/2 A kérdező kommentje:
Hú nagyon köszönöm...most már nagyjából értem ^-^
2015. júl. 29. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!