Milyen animéket ajánlotok?
Nekem ezek a kedvenceim:
Attack on Titan
Code Geass
Death Note
Fate/Zero
Mind a négy komorabb hangvételű, izgalmas, fordulatos, és egy-egy komolyabb kérdést feszeget.
Uraharashop.hu-n rendszerezve van egy csomó.
Nagyon nem ajánlanék, azt nézd, ami megtetszik.
Most épp a Gintamát nézem (bár nagy kihagyásokkal), jó kis limonádé sorozat. Amit még ajánlok, hogy nézd végig a régebbi nagy animéket. (Trigun, Black lagoon, Yu Yu Hakusho, Evangelion, GitS, Metropolis, Chihiro és még sokan mások) Érdemes alulról építkezni, mert ad némi pluszot, ha látod mire is építkeznek az újabb alkotások.
Ez 64 részes, de mindenképp nézd meg, animés alapműveltség:D Fullmetal Alchemist Brotherhood. Van szinkron is, de nekem felirattal jobban tetszett, te döntesz :))
Akame ga Kill
Akatsuki no Yona
Angel Beats
AnoHana
Another
Ao Haru Ride
Ao no Exorcist
Barakamon
Btooom!
Chihayafuru 1,2
Gosick
Hakushaku to Yousei
Hyouka
Isshuukan Friends
K-ON!
Kaichou wa Maid-sama
Kamisama Hajimemashita 1,2
Kaze no Stigma
Kimi ni Todoke 1,2
Kyoukai no Kanata
Kotoura-san
Nisekoi 1,2
Noragami
Ookami Shoujo to Kuro Ouji
Owari no Seraph
Sakurasou no Pet na Kanojo
Shigatsu wa Kimi no Uso
Tonari no Kaibutsu-kun
Toradora
Elég vegyes ízlésem van, szóval sokfélét találhatsz itt:D Nem mind a kedvencem, de élveztem őket. Olvass utánuk animeaddicts.hu-n:)
Én inkább a komorabb, véresebb animéket szeretem, akcióval megfûszerezve. A thriller és drámai animéknek sem mondok nemet, csak ne csöpögjenek a nyáltól.
Attack on Titan
Tokyo Ghoul
Death Parade
Deadman Wonderland
Kuroshitsuji (és a book of circus!)
Shiki
Another
Phantom: Requiem for the Phantom
Elfen Lied
Fate/Zero
Hellsing
Psycho pass
Claymore
Mirai Nikki
Amibe még érdemes belenézni, de hosszúak (shounen animék):
Inuyasha, Fullmetal Alchemist testvériség, Naruto + Naruto shippuuden, Soul eater.
A fairy tail szerintem egy rossz Naruto kopi gyerekek részére.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!