Két hét szünetem van, milyen Animeket ajánlotok?
Két hét szünetem van és mivel máskor nincs időm így hát elhatároztam, hogy akkor legalább most nézek egy kis animét.
Amit már láttam:
Naruto, Naruto Shippuden, Hunter X Hunter, Death Note, Full metal alchimest+brotherhood, Ace of Dimond, Sword art online+swo 2, seirei tsukai no blade dance, Akame Ga Kill, Aldnoah.Zero, Tokyo Ghoul,No Game No Life, Black Bullet,High School of the death, High school dxd+második évad, Miria Nikke (tomorrow diary), Another, Deadman Wunderland, Attack on Titan,
Azt hiszem ennyi amit láttam, bár biztos van meg csak nem jut az eszembe.
Ezekhez hasonló animéket keresek, véres, horror, akció dús, akár sport anime vagy ecchi.
Előre is kösz a válaszokat.
Legyetek szivesek válaszonként max egy kettő hármat írni mert ha 15 öt írsz abból nem tudom, hogy mégis melyiket érdemes megnézni és nagy valószinűséggel egyet se fogok megnézni.
Köszi.
Hidan no aria, guilty crown, chaos head, corpse party, log horizon
Jó szórakozást!
Steins Gate (+OVA + Film )
Amúgy innen érdemes szemezgetni, itt vannak sorrendben minden idő legjobb animéi (már szavazatok alapján :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!