Milyen animéket ajánlotok, amik inkább lövöldözésekről szól?
Coeboy Bepop nagyon jó de inkább az old school-osok értik/szeretik hiszen az egy eléggé régi anime (majdnem idősebb mint én magam vagyok) ennek ellenére nagyon szeretem.
Igazából szerintem egyik anime sem szól "lövöldözésról", de ha kifejezetten tényleg lövöldözést keresel akkor ezekre nézz rá: Sword Art Online (második évad) BoB, Gantz (ez is eléggé régi és hát.. ecchi tartalom is van benne.
De viszont ha a lövöldözös anime alatt inkáb azt értetted, hogy véres animéket kedvelsz akkor az alábbi animék jöhetnek szóba: Tokyo Ghoul (legjobb anime), Attack on Titan,
De viszont ha csak a harc és epic jelenetek miatt szereted a lövöldözös animéket akkor szerintem: Fate Zero (Fate/Zero)-t nézd meg itt is van pisztoly meg minden szar de nem azon van a hangsúj, illetve az Akame Ga Kill is tetszhet neked,
Jelenleg nem jut több anime az eszembe amiben kifejezetten lövöldözés van, de ha írsz nekem privátban, hogy az alábbi felsorolt animékből mi tetszett akkor utána tudok még nézni másoknak.
Black Lagoon
Kite / Kite Liberator
Phantom: Requiem for the Phantom (bérgyilkos)
valkyria chronicles
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!