Hogy miért? Mert a Narutót utálom az InuYasha, pedig nem érdekel...
2015. júl. 14. 17:04
2/11 anonim válasza:
Nem vagyok anime fan, de az Inuyashát láttam.
2015. júl. 14. 17:56
3/11 anonim válasza:
Shippuden olyan szemét volt, hogy hagytam a csába.
Inuyashát még nem láttam, de tuti be lesz pótolva.
2015. júl. 14. 18:01
4/11 anonim válasza:
3. Ha neked a Shippuuden a szemét akkor okádni fogsz az Inuyashatól
2015. júl. 14. 18:28
5/11 anonim válasza:
Nem, mert szerintem a Naruto egy kalap sz*r. Az Inuyashát láttam, de nem fogott meg túlságosan.
2015. júl. 14. 18:49
6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Csak azért kérdeztem mert ezt a két animét rengetegszer lehet hallani. Általában látták az emberek. Sokan ezekkel a történetekkel kezdték el az animék nézését. És nem tudtam hogy rajtam kívül is vannak-e emberek akik nem nézték meg.
2015. júl. 15. 06:15
7/11 anonim válasza:
Az InuYasha c. animét érdemes megnézni, mert nagyon jól összerakott mű. Persze mint mindegyiknek, ennek is vannak hibái, de összességében nagyon jó szórakozást nyújt ez a rajzfilmsorozat.
A Naruto-ba már bele sem kezdtem a grafika és a körülötte felburjánzó hype miatt. Szóval erről az animėről se jót, sem rosszat nem tudok nagyon mondani.
2015. júl. 15. 06:54
8/11 anonim válasza:
Inuyasha-ba néha-néha belenéztem anno, amikor még volt Animax és még anime ment rajta (nem tudom most hogy van), de végig nem láttam, csak pár részt elkaptam. Naruto-t utáltam, igaz, hogy csak részfoszlányokat láttam belőle, de az elég is volt... sok is (néha azt néztem a reklámok helyett, szintén az Animax-on... a reklámoktól azért jobb).
2015. júl. 15. 10:58
9/11 anonim válasza:
Az InuYasha-ból csak azt láttam ami az RTL-en és az Animaxen ment, nem igazán az én stílusom.
A Naruto a kedvenc animém, messze nem tökéletes, nem várnám el senkitől hogy szeresse, ahogy mást sem kötelező szeretni. De aki utálja csak mert sokaknak tetszik, sőt imádják, de nem érti miért, az elmehet a francba! A Shingeki no kyojint én is utálom, de nem azért mert rossz, hanem mert az üzenete ez a nyílt militarizmus elfogadhatan, és még 18-as karikával is leadhatatlan. Mind amellett hogy az Aot története, látványvilága, karakterei és az akció is nagyszerűek.
2015. júl. 15. 11:32
10/11 anonim válasza:
Mindkettőt csak részben láttam. A Naruto nem igazán az én világom, lévén lány vagyok, de főleg a sok filler idegesített benne. Az Inuyashára meg nem volt időm végignézni, talán egyszer megteszem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!