Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Hol szoktatok animéket nézni?

Hol szoktatok animéket nézni?

Figyelt kérdés
Olyan oldal érdekelne amin magyarul vannak fent teljes animék tehát nem csak 1-2 rész az se baj ha felirattal van (magyarral) és hogy melyik a kedvencetek az is érdekelne egy rövid indokkal :) Narutot,Inuyashat láttam eddig :)

2015. jún. 21. 22:35
 1/10 anonim ***** válasza:
Indavideón szoktam, de változó. Gugliba beírom, aztán keresek egy oldalt, ahol végig tudom nézni.
2015. jún. 21. 22:42
 2/10 A kérdező kommentje:
És melyik a kedvenc?:)
2015. jún. 21. 23:23
 3/10 B1nc1 ***** válasza:
100%

Attol fugg, hogy tudsz e angolul. Mert ha tudsz akkor egyertelmuen ne indavideon nezz animet.

Alap animek amit mindenkinek latni kell:

Death Note

Tokyo Ghoul

Attack on Titan

Sword Art Online

Elfen Lied

Steins Gate

Another

Deadman Wonderland

Mirai Nikki (Future Diary)

Fate/Zero

Remelem segitettem :)

2015. jún. 22. 05:36
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Én fordítócsapatoknál és indavideón szoktam nézni animéket. Az egyik legjobb csapat az AnimeAddicts, ők csak animét fordítanak, gyakran másokkal, de ezen kívül az AA a legnagyobb animés portál, több ezer anime, manga, visual novel, light novel, játék ismertetővel. Rengeteg mangát is találhatsz, de azokat nem ők fordítják, hanem fanok.

Az AA honlapja:

[link]

Amúgy a legtöbb csapatnak van saját indavideós profilja, ahova feltöltik a videóikat, ezek közül ajánlanám az UraharaShop csapatot ( [link] ők is rengeteg animét fordítottak, töltöttek fel.

Egyébként ha a keresőbe beírod valamelyik anime címét, hozzá, hogy hanyadik részt szeretnéd megtekinteni, elsők között indavideós linkeket dob ki:)

Kedvenc animém sok van (34 darab:D), az első 5:

Rainbow: Nisha Rokubou no Shichinin - ez egy hihetetlenül erős, brutális anime, kezdő animéseknek nem ajánlom, mert tényleg durva, erős történettel, karakterekkel rendelkezik, és látni kell előtte jó pár animét (legalábbis szerintem).

Code Geass Hangyaku no Lelouch R2 - nagyon sokáig ez volt a kedvenc animém, egészen addig, amíg nem jött a Rainbow. Nagyon jó történet, kidolgozott karakterek, izgalmas, logikus. Animékkel ismerkedőknek is ajánlom, mert bár gyakran komoly témákat boncolgat, vannak benne könnyedebb részek is.

Shigatsu wa Kimi no Uso - ez egy vicces, romantikus, zenés animének induló, hihetetlenül erős dráma. Gyönyörű, szívszorító, könnyfakasztó. Kezdő animéseknek is ajánlom, sok-sok zsepivel, főleg, ha érzékenyebb lelkű az ember:)

Code Geass Hangyaku no Lelouch - a CG első évada, sokáig második volt, aztán jött a Shigatsu wa Kimi no Uso, aztán pedig a Rainbow...

Natsume Yuujinchou Shi - a Natsume Yuujinchou egy (eddig) négy évadból álló anime, ez pedig a negyedik évada. Nagyon kellemes, szórakoztató, szívmelengető. Az első két évadban rövidebb, egy-egy részes kalandokból állt, aztán egyre inkább, a harmadik-negyedik évadban már két-három részes epizódok lettek. Bárkinek ajánlom, mert tényleg nagyon szép kis anime, nyugodt, könnyed. Nagyon jó humorral is rendelkezik. Ami nincs benne, az harc, mivel ez műfajilag inkább shoujo vagy josei (elsősorban nőknek, lányoknak ajánlott, de természetesen fiúk, férfiak is megnézhetik, csak nincs benne akció meg harc, mint mondjuk a Narutóban, Bleachben).

2015. jún. 22. 07:54
 5/10 anonim ***** válasza:

A gépemen, letöltve, mivel annyit adok magamra, hogy nem a legalja online nézős oldalakon nézem amikor kb. korlátlan elérés van jó minőségű változatokra jobb képpel, hanggal, sőt, felirattal is.

Kedvenceim: Highschool DxD, FLCL, Haruhi. Ez a három, azért, mert ritka szórakoztatóak és kb. minden bennük van, amit egy animében elvárok.

2015. jún. 22. 09:21
 6/10 anonim válasza:
Indavideon felirattal fent van mindegyik.
2015. jún. 22. 09:46
 7/10 anonim ***** válasza:
Ao No Exorcist,ezt nézd meg,imádom.
2015. jún. 22. 10:39
 8/10 anonim ***** válasza:

Az A+ hivatalos YT csatornáján szoktam nézni animéket, amik 4k-s felbontásban fel vannak pakolva.

Ha meg ott nincs meg az, amit keresek, akkor nCore.

2015. jún. 22. 14:18
 9/10 anonim ***** válasza:

Www.sorozat-barát.com

Szerintem ez elég jó oldal...elég sok animét meg leheg találni

2015. jún. 22. 18:00
 10/10 anonim ***** válasza:

Letöltöm, úgy jobb minőségben tudom nézni (egyébként sem szeretem a szinkronos animéket, viszont tudok annyira angolul, hogy ne várjak a magyar fordításra).

Kedvenceim, minden sorrend nélkül: Kuroshitsuji, Tokyo Ghoul, Rozen Maiden, Trinity Blood. Érdekfeszítő történet, jól kidolgozott karakterek, gyönyörű grafika - legalább is számomra. A Death Note is listás lenne, csak a második felét a mangához képest elkapkodott és kevésbé kidolgozott :\

Amiket érdemes megnézni: Totoro, A vándorló palota, Chihiro Szellemországban, A vadon hercegnője, Hotarubi no mori e, Vampire Hunter D, Nana, Paradise Kiss, One Piece (legalább is a barátnőim szerint, nekem nem jött be), Jigoku Shoujo, Another, Hanayamata, Air, Shugo Chara

Próbáltan nem csak elborult, darkos darabokat válogatni, hát, ennyi tellett tőlem :)

2015. jún. 22. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!