Tudnátok mondani akcióval teli animéket? Ecchi is jó bármi csak legyen xddd írjatok sokat pls mert nem tudok mit nézni :DDDDD
Nem tudsz mit nézni...tessék keress magadnak valamit, bár úgyis tudom lesz csomó...khm...ember aki képes neked egy csomó animét kézzel begépelni, hogy csak ezzel is az Ő ideje fogyjon...
No game no life-hatalmas kedvenc
C3
Death Note
SAO
"Egy a baj hogy animeaddicts-on se lehet olyan jó animéket telálni :) többszőr kerestem ott de csak olyanok vannak ott amiket már láttam..."
Az úgy nagyon vicces, tekintve, hogy az animeaddicts jelenleg éppen azon van , hogy a lehető legtöbb animét, mangát stb összegyűjtse, és már így is min. 10 000 anime fennt van. Ha valóban láttad már mind a tízezret, akkor sajnos nem tudok mit ajánlani neked.
Amúgy meg minek kellett az a rakat xd meg :D abba a nyamvadék kérdésbe? A valóságban is így beszélsz? "Szeva, Pisti vagyok, ikszdé" Na mindegy.
Fairy Tail
Ao no Exorcist
11eyes
Angel Beats!
Bleach
Naruto
Naruto Shippuuden
One Piece
Btooom!
Groove Adventure Rave
Kaze no Stigma
Noragami
Sword Art Online
Inuyasha
Heroic Age
Mirai Nikki
Highschool DxD
Fullmetal Alchemist: Brotherhood
Code Geass
Death Note
Gintama
Hirtelen ennyi.
14/L
már lehet láttad őket, de nekem ezek a kedvenceim:
attack on titan
tokyo ghoul
psycho-pass
death note
one piece
amúgy animeaddictson kereséskor használd a szűkítést akcióra és értékelés szerint csökkents a találatokat, így kijönnek a legjobbak előre.
(ja és semmi problémám a "nyamvadt kérdéssel", az xddd-vel és egyébbel :DDDD na mindegy.) ez valahogy kikívánkozott ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!