Valami jó anime?
Figyelt kérdés
Valami olyasmit keresek ami vagy horror stílusú, vagy szellemekkel, démonokkal kapcsolatos, lehetőleg szinkronos :D2015. jún. 3. 16:28
1/7 anonim válasza:
Feliratosból tudom ajánlani a Blue exorcist/Ao no exorcist-ot :3 ez egyáltalán nem horroros, de démonos. Szinkronos-szelemeset nem ismerek, kutakodj egy kicsit a régebbi animék közül.pl.Yu yu hakusho
2/7 anonim válasza:
Another (felirat)
Szinkronnal csak régieket találsz.
3/7 Firedoom válasza:
Szinkron csak Devil May Cry, de feliratban ott van az Another, Gokugoku no Brinhyldr, Elfen Lied, Chaos;Head, Dusk Maiden of Amnesia. Ez mind horror
4/7 anonim válasza:
Naruto :D bár szerintem ismered. A shippuden már nem, de a sima szinkronos. Nem horror, de van benne démon. Meg a Bleach, az is szinkronos de csak egy része. Asszem az is valami démonos vagy ilyesmi. Meg a Tokyo ghoul is jó :D. Az nem szinkronos de horror (bár nem az a durva horror)és iszonyat jó. :D
6/7 anonim válasza:
felíratosak ghost hunt psychic detective yakumo ezek szellemesek démonosak de még démonos a Kuroshitsuji is szinkronosból csak a d.gray-man és a devil may cry-t tudom
7/7 anonim válasza:
- Shiki (vámpíros)
- Corpse Party (szellemes és kell hozzá egy gyomor :D)
- Ghost Hound ( még nem láttam, de azt mondják nem rossz)
- Another (csak ajánlani tudom, egyik kedvencem ebben a kategóriában :3)
- Bújj, bújj szellem (gondoltam ide írom, de ez kábé a Scooby Doo szintjén van xd)
- Hellsing (ezt megtalálod szinkronosan, még YT-n is fent van)
- Devil May Cry ( démonos, ezt is megtalálod szinkronnal)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!