Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Tudtok nekem olyan animét...

Tudtok nekem olyan animét mondani ami olyan mint a Mirai Nikki?

Figyelt kérdés
Nem tudok túl sok animét és kéne valami amivel el tudom foglalni magamat.

2015. jún. 1. 17:47
 1/7 ptlg225 ***** válasza:

Steins;Gate nekem tisztára olyan érzés volt csak jóval kevesebb vérrel ,de legalább ugyanolyan jó alkotás.

Az elődje se rossz Chaos;Head egyszer ez is nézhető ,ha kizárod a főszereplőt nekem nem volt vele bajom ,de sokaknak nem tetszett.A Toki wo Kakeru Shoujo(The Girl Who Leapt Through Time),ha jó időutazós filmet akarnál nézni ezt ajánlom.

2015. jún. 2. 09:04
 2/7 anonim ***** válasza:

Higurashi

Higurashi Kai (2. évad)

From the New World

2015. jún. 2. 12:30
 3/7 anonim ***** válasza:

Ha meg időutazós érdekel:

Steins Gate

Unlimited Blade Works (előtte érdemes megnézni a Fate/Zero-t és esetleg a Fate/stay night-ot).

2015. jún. 2. 12:32
 4/7 anonim ***** válasza:
Nézd meg az Inuyashát.
2015. jún. 2. 16:30
 5/7 anonim válasza:
Tokyo Ghoul?
2015. jún. 2. 17:04
 6/7 anonim ***** válasza:
Another, Death parade, Tokyo ghoul
2015. jún. 2. 20:03
 7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm. Az Inuyashát, a Steins;Gate-et már láttam. A Death Parade-t is megnéztem. A Tokyo Ghoul-ba belekezdtem, de nekem túl durva. a Higurashi-t láttam. A Fate/Zero-t és a fate/Stay Night és az Unlimited Blade Works-ot is láttam. Tényleg nagyon köszönöm nektek. ^^
2015. aug. 30. 08:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!