Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Tudnátok nekem a Code geass...

Tudnátok nekem a Code geass vagy a Mirai nikki-hez hasinló animéket mondani?

Figyelt kérdés

2014. máj. 15. 21:42
 1/8 anonim ***** válasza:
Btooom!
2014. máj. 16. 09:11
 2/8 anonim ***** válasza:
Code Breaker
2014. máj. 16. 11:40
 3/8 anonim ***** válasza:

Code Geass es Mirai Nikki 2 nagy kedvencem, gondolom olyat akarsz aminek a vege kiszamithatatlan.. akkor ezeket ajanlanam: Death Note, Angel Beats, Zetsuen no Tempest: The Civilization Blaster, Steins Gate, es Legjobban a Guilty Crown-t ez nagyon hasonlit a Codea Geass-re. :)

Remelem segitettem! :)

2014. máj. 16. 12:21
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:) és netán olyant tudnátok mondani ami a Bleach-hez hasonló? :)
2014. máj. 16. 21:18
 5/8 anonim ***** válasza:
Elozo vagyok, en utalom a Bleach-et de ha ilyen kardozos cuccokat akarsz akkor, Sword Art Online, Ao no Exorcist, Soul Eater,
2014. máj. 17. 13:21
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
2014. máj. 17. 13:40
 7/8 Next-genGamer válasza:

Ha láttad a Mirai Nikki-t minek akarnál bármi mást nézni? :D

Na jó csak vicceltem, vannak még jó animék. Ezek nagy részét én is ajánlom, SAO, Guilty Crown, Ao No Exorcist, meg még a Dead Man Wonderlandet is ha még nem láttad volna. a többi még rám is vár :D

2014. júl. 10. 01:01
 8/8 A kérdező kommentje:
Mirai Nikki-től nem hiszem hogy van jobb anime:) a többit amit felsoroltál már láttam de azért köszi
2014. júl. 12. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!