Mirai nikki vagy guilty crown-ra hasonlító animét tudnátok mondani?
hmm talán ezek amik hasonlóak XD
-Bokura no
-Code Geass
-Sola
-Black★Rock Shooter
-D.Gray-man
-Aquarion Evol
Itt szépen felsorolják neked a felhaználók, rövid mondatokban indokolják h szerintük miért hasonló, ha az angollal nem vagy gondban rengeteg jó ajánlást kaphatsz mással kapcsolatban is, ha tovább lépsz az ajánlott animékra van ott ismertető róluk, meg tagok véleményezhetik miért ajánlják és kiknek, hogyan értékelik. Ugyancsak tagok által pontozva vannak stb. ez amolyan IMDB csak animékhez, biztos lehetsz, hogy itt több infót találsz bármiről ami érdekel mint más oldalakon.
Deadman Wonderland.
Egyetlen baja, hogy még nincs 2. évad, szal ha be akarod fejezni a storyt akkor egyenlőre még csak a mangával tudod ezt megtenni.
Steins;Gate
Időutazgatós Sci-fi. Szerintem nagyon jó (myanimelisten 2. helyezet [link] ).
Elején kicsit lassan indul be, de megéri végignézni.
Akkor még esetleg kiegészíteném egy Blood+-al
Meg Elfen Lied (manga) - bár nekem ez utóbbi nagyon nem tetszett, nem a "dráma" miatt, szerintem gyengék voltak a karakterek, történet stb...
Shiki
Code Geass
Itt is van ilyen "nem szeretem viszont" rész, több is, hasonló felállásban, mint a Guilty Crownban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!