Láttam már jópárszáz animét, de számomra ez az örök favorit, nem is tudom hányszor láttam már, de ugyanúgy végig szakadom. Nekem nagyon bejön.
2015. máj. 17. 13:28
12/21 anonim válasza:
GINTAMA ,hosszú és shounen ,szóval vannak benne harcok is meg action ,de e mellet nagyon jó comedy ,BIZTOS hogy ezen röhögtem a legtöbbet ,abszolút megéri megnézni :D
2015. máj. 17. 13:59
13/21 anonim válasza:
Gintama
Az eleje elég lassan indul de utána nagyon jó :DD
2015. máj. 17. 15:20
14/21 anonim válasza:
Trinity Seven
2015. máj. 17. 15:28
15/21 anonim válasza:
Gekkan Shoujo Nozaki-kun: A shoujo műfajt parodizálja ki fergetegesen jó módon.
2015. máj. 17. 16:36
16/21 anonim válasza:
Binbougami ga
Sabagebu
Sket Dance
2015. máj. 17. 18:03
17/21 anonim válasza:
Excel saga -ezt nem néztem meg mert már az elsőrészén kidőltem (+info: a 26.része annyira extrém lett hogy nem adták le csak dvd-n lehetett megmézni)
cuticle tantei inaba
sennyuu.
2015. máj. 17. 19:55
18/21 anonim válasza:
Lovely complex, Baka to test, kaichou wa maid sama, hataraku maou-sama! :3
Es a durarara extra reszek, meg ugy az egesz, maig a kedvencem:D
2015. máj. 17. 23:33
19/21 anonim válasza:
Én többekkel is egyet értek. Jó régen láttam már a Lovely Complex-et, de még mindig emlékszek rá, hogy poénos volt. A Hataraku Maou-sama alaptörténete is elég vicces, hogy maga a sátán egy gyorsétteremben dolgozzon. Kaichou wa Maid-sama engem különösen megfogott. Ezek eddig mind romantikus animék voltak, de van egy kivétel a listámon. Amikor megnéztem a Kuroko no Basket-ot, szerintem egy életre elment a kedvem a sport animéktől, nem jött be egyáltalán a népszerűsége ellenére (kivéve Kise xD), de te is írtad, hogy hasonlóképpen jártál. Viszont a Haikyuu... Nem emlékszem mikor nevettem ilyen hangosan utoljára animén. Nagyon megfogott. remélem találsz egy kedvedre valót :D!
2015. máj. 17. 23:42
20/21 anonim válasza:
Nekem a Sakurasou no Pet na Kanojo a námbör ván xD
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!