Megmondanátok melyik volt a legviccesebb anime amit az életetekben láttatok?
Mivel gondolom sokaknak egy a kedvence nyugodtan írjátok le ha már leírták, legfeljebb megerősítetek a megnézésében.
Írjatok nyugodtan többet, de csak a tényleg vicceseket, amik átlagon felüliek
Az én kedvencem: Danshi koukousei no nichijou
De van egy másik is: Shokugeki no Souma
Heló!
Nekem a Strawberry 100% eddig. De az Angel Beats!-en is jókat derültem néha. Animéknél másféléket szoktam keresni, így elég kevés, igazán a komikumra épülő darabot láttam.
Nichijou: nagyon abszurd humora van, és sokaknak nem jön be a wtf feeling, de nekem mindmáig a kedvencem.
Haikyuu: ez egyébként egy sport shounen, de rengeteg olyan pillanat van benne mikor az ember konkrétan leesik a székről úgy nevet.
Köszönöm az ötleteket, jöhetnek még :)
Megjegyzésem csak annyi lenne hogy az Angel Beats az amit leginkább bánok hogy megnéztem. Nem tudom miért de valamiért nem szeretem ezt az animét.
A másik pedig hogy én pár hónapja elkezdtem a Gintama-t de úgy a 3-4. részig jutottam aztán jegeltem. Nem tudom hogy később indul-e be, de nekem unalmas volt az eleje.
Igen később indul be... Kb. 10 résznél (bár valaki azt mondja 30-nál).
Bár az is lehet hogy nem érted a poénokat mert elég utalásos.
Angel Beats
Lovely complex
Gekkan shoujo Nozaki-kun
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!