Ao haru ride 2. évad?
Figyelt kérdés
Lesz? Vagy tudni róla valamit? Elég nyitottan fejezték be, és a mangából is megjelent az a srác, akinek később nagy szerepe volt benne (nem szeretnék spoilerezni). Elolvastam a mangát de azért animében is szívesen megnézném, szóval?2015. máj. 11. 16:44
1/6 maricavokosztcsho válasza:
Elvileg lesz, de én csak 13 részről tudok.
2/6 A kérdező kommentje:
Honnan tudod, hogy lesz? Link?:O
2015. máj. 13. 20:21
3/6 maricavokosztcsho válasza:
4/6 anonim válasza:
Nekem a 13. rész végéről nagyon úgy jött le. Mármint volt ugye a legvégén egy részlet (szerintem) a 2. évadból. Szóval szerintem biztos. Ha nem, ez a világ legrosszabb endingje ;3;
5/6 Tarsoly István válasza:
2 évad 1 rész
link: [link]
6/6 anonim válasza:
Az Ao no Exorcist, de nem baj:)
Egyébként a mangája befejeződött, és se a manga, se az anime nem volt olyan népszerű Japánban, hogy megérné folytatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!