Free! (anime) Rin és Haru egyenlő erejűek úszásban? Illetve lesz 2. évad?
Szerintem egyenlőek, csak ilyen-olyan lelki eredetű problémák gátolják őket... hmmm gondolom? De ha végig nézed szerintem teljesebb képet kapsz ezekről az erőfölényekről. Bár 2013-as, én eddig még nem olvastam fejleményeket róla...
Szeretem ezt az animét, de már túl a barátságon érzetem van, igaz az enyhébb kiadásban. Ezt még hozzá kellet csatolnom. :)
Én is szeretem ezt az animét:)
Azt sajnos nem tudom hogy lesz-e 2.évadja,de szerintem haru jobb az úszásban:)
Én úgy éreztem mintha Rin erőltette volna már az úszást hogy legyőzze Haru-t de ugye Haru meg élvezi.
(amúgy igen..kicsit néha már túl erős volt ez a barátság de nem ment át Yaoi-ba..szerintem egy két szerelmi szálat(lánnyal) bedobhattak volna mert sokan feltételezik hogy egy túl sok a "barátság" benne,de nem Yaoi-nak készült )
Köszi :)
Remélem Haru jobb :D Már kinéztem ,és Rin végre nem besavanyodott :D
szerintem ő a jobb, és nagyon kicsi az esély rá, hogy lesz 2.évad, bár én is nagyon szeretném :/ :D :D :)
Lesz második évad amúgy, júliusban. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!