Valaki mondana egy cool animét? (többi lent)
Hááát... a seinen és az ecchi nem tudom, hogy mit értesz jó embermegrajzoláson azt sem, DE ajánlom Narutot figyelmedbe.
Elöször nagyon szeptikus voltam vele kapcsolatban, de amikor 1 részt megnéztem nem tudtam vele megállni. Kb. 3/4 év alatt az összes elérhető részt láttam (Natruto 220 rész szinkronos, Shippuuden jelenleg 349 de még mindig folytatódik és még ezen kívül is van még...)
A története az nagyon inspiráló sok benne a humor dráma is rendesen van benne. Azt ajánlom adj neki egy esélyt nem fogod megbánni :)
és One piecet nem nézek szóval nem tudom, hogy az milyen
High School DXD
Mellek és világbéke Ovában asszem ez volt LOL. :) már 2 évados 2x12. Elég kúl.
a narutot már láttam a shippuuden-t meg nézem, 349nél tartok csak kár hogy most kezdődtek a fillerek :(
a highschool dxd mindkét évadját láttam és nagyon teccet XD
azért köszi^^
To love ru*
Infinite Stratos*
Dakara Boku wa, H ga Dekinai.
Freezing*
Hagure Yuusha no Estetica
Ichiban Ushiro no Daimaou
Onii-chan Dakedo Ai Sae Areba Kankeinai yo ne!*
Sora No Otoshimono*
Ezek között van 12 részes is de nincs olyan sok jó ecchi anime ezeket láttam és nézhetőek. A csillaggal jelöltek a kedvenceim ebben a kategóriában. DxD is ajánlanám de azt már láttad :) remélem tudtam segíteni.
Na nee... .
Ilyent hogy mersz mondani, hogy rossz a Dragon Ball. Azonnal vond vissza!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!