Segitség kellene, megnéztem a school days-t nevű animét már vagy 3 napja befejeztem de még most is csak a szar végére gondolok, mondana valaki ojan normális szerelmes animét mondani ahol a vége nem szar?
mind1 milyen műfajú csak jó legyen(nem baj ha sok az ecchi de azt sem baj a ha nincs bene bármijen jó lesz csak hogy elfelejtsem ezt a szart)
Előre is köszönöm a választ/okat(nézzétek el a heljesírásom mindig is 2es kaptam rá :S)
Szia! :)
Nem tudom hogy neked mi tetszik,és hogy mit vagy miket láttál ezekből,de azért írok néhány animét amik nekem tetszettek! :DD
-.lovely complex
jellemzés:jó kis történet,egyértelműen pozitív vége van.
műfaj:iskolai élet,romantikus,soujo,slice of life,sport,vígjáték.
-.kissXsis
jellemzés:ebbe van sok ecchi, nekem tetszett(mielőtt belenéznél ajánlom hogy nézd meg az ismerteteőt, mert nem biztos hogy tetszik neked az ilyen fajta "szerelmi háromszög"..):)
műfaj:ecchi,iskolai élet,romantikus,seinen,vígjáték.
-.Toradora
jellemzés:jó kis anime,nincs rossz vége.(szerintem)
műfaj:iskolai élet,romantikus,slice of life,vígjáték,tsundere.
-.B gata H kei
jellemzés:ecchi-s,elég pervez anime.Én sokat röhögtem rajta XD)
műfaj:ecchi,erotikus,iskolai élet,paródia,romantikus, seinen,vígjáték,tsundere.
-.Kaichou wa Maid-sama
jellemzés:romantikus(mint az eddigi többi)nekem nagyon tetszett! :D
műfaj:iskolai élet,romantikus,shoujo,slice of life,vígjáték,tsundere.
ha szeretnél egy hosszabb animét,akkor figyelmedbe ajánlom a -.Zero no tsukaima 1-2-3-4.évadjait! :D
jellemzés:vicces,nekem tetszett, és szerintm jó vége lett!
műfaj:akció,ecchi,fantasy,háborús,iskolai élet,kaland,magical girl,mágia,paródia,romantikus,seinen,vígjáték,tsundere.
-.Suki-tte Ii na Yo
jellemzés:nekem ez a kedvenc animém, bár egy kicsit befejezetlen a vége, de szerintem nem mondható "rossz befejezésnek"..bár ízlések és pofonok! ˘~˘..
Hát most hirtelen ennyi ugrott be, remélem azért ezzel a kevéssel is segítettem! :)
^-^
Az előttem lévő írt néhány javaslatot. Tudom még ajánlani a
Karin-t, a Zero no Tsukaima-t például. Ha ezeket már láttad, akkor is tudok írni legalább 100 romantikus sorozatot, aminek nem tragédia a vége.
...
Egyébként szerintem a School Days egy nagyon érdekes anime.
1.Kommentelő, nagyon köszönöm a legtöbbet már láttam de van 1-2 amit még nme szóval nagyon hálás vagyok érte.
2.Kommentelő a Karint megsasolom neked is nagyon köszönöm
Mindkettőtöknek ment az a zöld kéz :D
(Kérlek nézzétek a heljesírásomat(tudom hogy "szar")).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!