Magyarországon mennyire van felvirágozva az anime műsorokra a kereslet?
Nincs rá kereslet, hiába támogatnák néhányan. És, hogy őszinte legyek, nem szívesen néznék animét magyar szinkronnal - egyszerűen olyan hülyeségeket képesek kihozni a fordításból a magyarok, hogy mire befejeztem a Soul Eatert, InuYashát, a fülem súlyos traumákon ment keresztül. Úgyhogy köszönöm szépen, nem kérek a magyar szinkronból.
Amúgy eleinte én is úgy voltam a feliratokkal, mint te. Hogy az milyen rossz, mert nem is látom a képet. Később rájöttem, hogy ez hülyeség, mert éppenséggel hiába olvasom a feliratot, a képet is tisztán fel tudom idézni - holott a figyelmemet elsősorban nem rá irányítottam. (Sőt, ha néha vissza akarok emlékezni egy jelenetre, valahogy indig magyarul beszélnek benne, azt, amit feliraton olvastam:D)
Bár lehet, hogy csak én vagyok ilyen csodabogár. Minden esetre, ha zavar is, egy idő után meg fogod szokni:)
Akárhogy is nézem híreket szerintem lenne rá igény
Csak a tévék miért nem látják be ezt?
Animeplust neten péntekenként elég sokan követik pl.: volt 320000 ezer is...
Hülye müsorokra van mi tudom én 20 000 000 milló félre téve lásd édenhotel stb big brother állítólag többe kerülne stb...
Valami olyan csatornán kéne ami mindenkihez elér stb
pénz van csak, aki csinálnálná ez nincs bár lásd Viasat 6 is megtudta venni yu-go-oh gx és Dragon Ball z 291 részét... Nem tudni mi okból miért nem vesznek többet pedig sikeresek voltak...
Valami más lehet van a háttérben....
3-as vagyok.
Egyébként tényleg, utolsó. Ha az lenne a problémájuk, hogy olyan drága annyi rész megvenni, akkor simán szinronizálhatnák a 12 meg 24 részeseket is...
Nem lesz csatorna, miért nem?
Mert az a korosztály, akinek van erre igénye hamarabb tölti le a netről, mint megvárná, hogy TV-ben kijönne.
Japánban is csak azért van erre csatorna, mert ott a TV-ben adják le először , így nézik.
MO-on senki nem várna hónapokat, vagy éveket amíg kijönek a sorozatok.
Én speciel sokszor még magyar feliratot se várom meg pedig az csak néhány nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!