Valami jó sulis romatntiku vagy fantasy animeket? :D
Nem muszáj sulisnak lenni.:)
De ha lehet olyan legyen aminek jó a vége.:3 :D
Üdvvvvv.<3 :D
A Kamisama Hajimemashita:
Az sulis romantiku és vicces szerintem, de még nincs vége vagyis még lesznek uj részei.
Binbogami ga: az hárem vicces istenes hát nem pont romantikus de, van benne egy kicsi
Egyenlőre ezek jutottak erszembe
Sem a Toradora, sem a Lovely Complex nem fantasy, kedves #2 válaszoló.
A kérdésre válaszolva:
Kamisama Hajimemashita-t én is ajánlom
Angel Beats!
11eyes (bár én itt ki nem állhattam a párocska női tagját, elég idegesítő szegény csaj)
Btooom! (ez elég véres, nem sulis, ilyen tűlélőjáték szerű)
Gosick (ez egy nagyon jó anime, bár nem lehet konkrétan fantasynak nyílvánítani, sokkal inkább a misztikus kategóriába tartozik)
Kaze no Stigma
Noragami (mivel az anime csak a manga elejét dolgozza fel, a romantikus szál nincs kidolgozva benne, de bejelentették a második évadot, ott talán már számíthatunk romantikusabb jelenetekre is)
Zero no Tsukaima
Amik nem felelnek meg a feltételeidnek (vagy csak az egyiknek), de nagyon ajánlom(téríteni mindig szabad):
- Akatsuki no Yona - alternatív történelem, fantasy, trónbitorlás, és romantikában ugyanaz benne a helyzet, mint a Noragaminál
- Ao Haru Ride - sulis, romantikus, slice of life
- Ao no Exorcist - fantasy, ördögűző, sulis, akció
- Btooom! - véres, tűlélőjáték, akció, romantikus
- Fairy Tail - fantasy, akció, mágia, vígjáték, neverending shounen fight
- Hyouka - sulis, rejtélymegoldós
- K-ON! - sulis, zenés, együttes, lánybanda
- Kaichou wa Maid-sama! - sulis, romantikus, vígjáték
Most ennyi. Remélem segítettem. Ha valamilyen témában új animát keresel, nyugodtan fordulhatsz hozzám is privátban, szívesen válaszolok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!