Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Mondanátok gonosz karaktereket...

Mondanátok gonosz karaktereket a Narutoból?

Figyelt kérdés

Mármint,olyanok,akik tényleg rosszak és nem csak a körülmények hatására tettek rosszakat, de aztán úgy is kiderült,hogy jók. Gondolkodtam, és kb alig vannak ízig-vérig rossz karakterek. És nem ilyen Minor rontások,hanem tényleg van befolyásuk a történetben.

Én ennyit tudok:

-Zabuza

-Kaguya (Zetsu-t nem számolom,mert ő csak egy Chakra massza,amit Kaguya hozott létre)

-Hidan és Kakuzu (bár róluk nem tudjuk,hogy azok-e,vagy csak így "kellett" cselekedniük)

2015. ápr. 16. 21:39
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Szerintem aki(k)re rálehet mondani,h gonosz az kb. csak a kérdésben is említettek mínusz Zabuza.

Kaguya

Hidan

Kakuzu

plusz Kinkaku és Ginkaku

2015. ápr. 18. 10:39
 22/27 anonim ***** válasza:
Szerintem egyik se gonosz.. mindenkinek az élete , szemszöge más ha madara életét követtük volna végig most azt mondanánk hogy naruto a gonosz stb itt az akarat a lényeg. nincs se jó se rossz csak mindnegyik karakter a saját igazát szeretné bebizonyitani -
2015. ápr. 18. 13:19
 23/27 A kérdező kommentje:
Én úgy emlékszem,hogy mindenki békét akart. Még Kaguya is. Csak drasztikusabb módszerekkel. Elég kényes kérdés,de ha a tettek mögött meghúzódó múltat nézzük, szánalmasan kevés "igazi" gonosz van,aki a távozásakor is gonosz volt. Nem ilyen zsúrpubi..
2015. ápr. 18. 13:31
 24/27 anonim ***** válasza:
Még ott van Kisame is.
2015. ápr. 18. 17:10
 25/27 anonim ***** válasza:
Egyébként ha csak simán gonoszak lennének a karakterek akkor meg az lenne a baj.
2015. ápr. 18. 17:13
 26/27 TallandThin Boy ***** válasza:
#11 A Naruto: The Last c. filmről beszélt azaz a 7. shippuuden filmről. Abban rabolja el Hanabit Otsutsuki Toneri.
2015. ápr. 18. 22:04
 27/27 anonim ***** válasza:
Utolsó, köszönöm a támogatást! :)
2015. ápr. 18. 22:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!