Mondanátok gonosz karaktereket a Narutoból?
Mármint,olyanok,akik tényleg rosszak és nem csak a körülmények hatására tettek rosszakat, de aztán úgy is kiderült,hogy jók. Gondolkodtam, és kb alig vannak ízig-vérig rossz karakterek. És nem ilyen Minor rontások,hanem tényleg van befolyásuk a történetben.
Én ennyit tudok:
-Zabuza
-Kaguya (Zetsu-t nem számolom,mert ő csak egy Chakra massza,amit Kaguya hozott létre)
-Hidan és Kakuzu (bár róluk nem tudjuk,hogy azok-e,vagy csak így "kellett" cselekedniük)
ilyen eredendően vagy legalábis eredendően gonosznak tartott karaktereket leginkább a fillerekben meg a filmekben találni, a "rendes" történeti vonalon, majd' mindenkinél meg van magyarázva hogy miért lett rossz.
itt ki van gyűjtve jópár:
"Van. A Rinnegan."
Na a vicc az, hogy az meg a MS felturbózott változata.
Amúgy az csak engem zavart, hogy soha nem tudtuk meg madara MS erejét? Állandóan csak Susanoot használt, nem volt mellette semmi olyan speckó ereje, mint Obitonak vagy Sasukénak.
Nem tom hol fogták rá, amúgy ez a részt sajnálom, hogy nem lett eléggé kifejtve, bármint ezek a "rokon viszonyok". Illetve Kaguya karaktere is nagyon gyenge volt.
Rinnegan gyakorlatilag Byakugan "testvére".
Aztán Rinneganból lett Senju meg Sharingan erő.
Szóval ha azt vesszük akkor Byakugannak így nincs olyan közeli kapcsolatban a sharingannal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!