Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Látta valaki ezt a filmet?...

Látta valaki ezt a filmet? Iskolában játszódik és földönkívüliekről szól. A címét keresem. Zöld kéz annak, aki rájön.

Figyelt kérdés

Már olyan 10-15 éve láttam ezt a filmet. Így sajnos csak foszlányokra emlékszem, se a szereplőkre, se a címére nem. Nagyon örülnék, ha tudna valaki segíteni.

Nem egy ismert filmről van szó. Lehet hogy még moziba sem ment, dvd-n láttam.

Szóval egy középiskolában játszódik, ahova földönkívüliek kerülnek, de emberi alakban, és ők a rosszak. Nem is lehet őket megkülönböztetni, csak azt hiszem talán a szemük más. És egyre több diákot "megfertőznek", mindenki el akarja kerülni, hogy átváltozzon de csak páran maradnak meg igazi embernek. A film végén van egy nagy csavar, amikor kiderül, hogy a legártatlanabbnak tűnő szőke csaj volt a beépített "ember" a többiek között, vagyis a főgonosz.

Ötletek? :)

2015. márc. 26. 23:51
 1/4 anonim ***** válasza:
Passz :( Olyan sok hasonló film van, hogy az ember keveri a történeteket egymással.
2015. márc. 27. 00:39
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

csak gugli alapján azt mondanám, hogy Faculty - Az invázium

[link]

2015. márc. 27. 00:41
 3/4 A kérdező kommentje:
Lehet hogy ez az, nekem is valami "Invázió" féleség rémlett. Holnap belenézek, ha megtalálom online, és akkor kiderül pontosan. Köszönöm a segítséget. Megy a zöld kéz. :)
2015. márc. 27. 01:00
 4/4 A kérdező kommentje:
Megnéztem, és tényleg az volt. Mégegyszer köszönöm a gyors választ! :)
2015. ápr. 3. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!