Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Ha kedvetek szerint tudnátok...

Wyana Ilysiris kérdése:

Ha kedvetek szerint tudnátok utazgatni különböző világok között, hová mennétek?

Figyelt kérdés
Lehet bármilyen anime, film vagy könyv világa, léyeg az, hogy hova mennétek, milyen képességeitek lennének, és mit csinálnátok ott, kivel találkoznátok, stb.

2015. márc. 30. 16:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Fullmetal Alchemist, mert akkor segíthetnék Edéknek.

Dragon Ball Z, mert akkor én is kalandozhatnék Gokuékkal.

Kyou Kara Maou, mert Shin Makoku izgalmas hely.

Gyűrűk Ura, mert mindig imádtam Tolkien világát.

Robin Hood, a tolvajok fejedelme. Mert mindig izgalmasnak tartottam az erdei életét. Plusz Will Scarlet a kedvencem.

2020. dec. 25. 08:47
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Első körben a Dragon Ball Z/Super világába (amikor már legalább 2-t lehet kívánni) és megpróbálnám elcsaklizni a sárkánygömb radart. A két kívánságom az lenne, hogy:

1. Legyek én is Saija-jin.

2. Kapjam meg a valaha élt összes tudós minden tudását.

Aztán az elsőn felül Gero tudásával Android 17-18 típusú végtelen energia motoros androiddá alakítanám magam. Aztán lenyomnék néhány napnyi (évnyi) edzést. Ez gyakorlatilag legyőzhetetlenné tenne bármelyik másik univerzumban. Ezután kezdeném meg a kalandozásom más világok között.

Ezt követően nem lenne kifejezett cél vagy sorrend. Valószínűleg csak évtizedekig vagy évszázadokig utazgatnék a világok között.

2020. dec. 25. 18:50
 13/14 anonim ***** válasza:
70%

Mivel most nagy rajongás van nálam egy bizonyos tipusú fandom iránt, így én a kultivátorok világába mennék. Persze csak ha lenne erőm. Kardokon akarok repülni és kultivátor iskolába tanulni. x)

Hátha nem nyírna ki az első szörnyeteg. xD

2021. jan. 7. 16:44
 14/14 anonim válasza:
Én a Tüskeböki és pajtásai című rajzfilmsorozat világába utaznék, hogy megismerkedjek Pele Petrával, annyira aranyos az a lány.
2023. jan. 5. 23:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!