Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Ha kedvetek szerint tudnátok...

Wyana Ilysiris kérdése:

Ha kedvetek szerint tudnátok utazgatni különböző világok között, hová mennétek?

Figyelt kérdés
Lehet bármilyen anime, film vagy könyv világa, léyeg az, hogy hova mennétek, milyen képességeitek lennének, és mit csinálnátok ott, kivel találkoznátok, stb.

2015. márc. 30. 16:24
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
79%
A pokolba mennék és találkoznék pár példaképemmel.
2015. márc. 30. 16:35
 2/14 anonim ***** válasza:
40%
Oda mennék vissza a történelemben, ahol az ember fejlődni kezdett és kiirtanám.
2015. márc. 30. 17:29
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Hobbit. :D És találkoznék Bilboval és a törpökkel. :)) Szívesen lennék elf már csak a hosszú életük miatt is, de akár Hobbit is lennék csak hogy a törpök ne utáljanak egyből. :))
2015. márc. 30. 17:39
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Roxfort.
2015. márc. 31. 15:40
 5/14 anonim ***** válasza:
75%
Én írtam a Roxfortot. Nyliván boszi lennék, kérnék egy autogrammot Harrytől, és elvinném neki a Harry Potter sorozatot. Ja, és Rose meg Lily barátnője lennék (Mármint Hermione-Ron és Harry-Ginny lányai.)A Hollóhátba szeretnék kerülni. Az a legkevésbé kalandos múltú ház, és hát eszem is van. Persze Rose és Lily biztos Griffendélesek lennének, de azért valahogy megoldanánk. És Hermione lenne a példaképem.
2015. márc. 31. 15:45
 6/14 anonim ***** válasza:
54%
A Mennybe (Biblia)
2015. márc. 31. 15:47
 7/14 anonim ***** válasza:
73%

#1. pacsi ;) nekem is ez lenne a terv :D

Én a The Walking Dead-be mennék :D Tony Jaa harci tudásával + egy katana.

Az oldalamon Gasai Yuno + a H.O.T.D.-es csajok :D, ja és a Darker than Black-ből Hei bro és így együtt aprítanánk a zombikat.

Meghúznánk magunkat egy Tescoban, még fontos, hogy legyen a közelben egy dohánybolt is :D.

2015. márc. 31. 18:39
 8/14 anonim ***** válasza:
73%
Én szívesen lennék witcher. Amikor először kipróbáltam, egyből beleszerettem. :D Bár az asszasszinok világát is szívesen megnézném élőben. Ha meg film/anime, akkor Naruto. Az nálam mindent visz. :D
2015. márc. 31. 20:00
 9/14 anonim ***** válasza:
56%

Én a Doctor Who?-ba mennék és a Doktorral utazgatnék vagy a One Piece-be és megennék egy démongyümölcsöt (lehetőleg valamilyen logia-t vagy egy olyan zoan-t amivel tudnék repülni) és megkeresném:

1. Luffy-ékat (főleg Zoro-t)

2. Smoker-t

3. Sabo-t és ordubálnék vele egy sort vagy behúznék neki egyet

2015. ápr. 1. 16:20
 10/14 anonim válasza:
100%
Én oda mennék, ahol lehet találkozni Willy Foggal és a kis csapatával.
2016. júl. 26. 02:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!