Szerintetek lesz még valaha Fullmetal Alchemist Brotherhood folytatást?
Figyelt kérdés
Most pörgettem végig a Fullmetal Alchemist Brotherhood és nem alig bírom ki nélküle. Életem legjobb sorozata. Sztorija és a mondanivalója nagyon tetszett. Esetleg könyvben vagy filmben vagy akár sorozatban? Jó lenne még Edwardékat látni. Esetleg valaki halott hírt e felől? Mert a befejezése szerintem nagyszerű ,de nem értem miért indulnak el vonattal ismereteket szerezni. Legalább arról lehetne egy rész. Meg arról is hogy Winry meg Ed összejönnek stb. Szóval lehetne még rész! Aki halott hírt e felől az legyen szíves írja le köszönöm!2015. márc. 6. 21:27
1/6 anonim válasza:
Van még négy rész és egy film, de ezek nem folytatások hanem köztes epizódok. A manga véget ért, ugyanígy ahogy az anime, folytatás jelenleg nem várható.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ! :) Sajnálom ,hogy nem de hátha még kitalálnak valamit! :)
2015. márc. 6. 23:44
3/6 anonim válasza:
Ha nem volt elég belőle, akkor még ott van az első sorozat, ami egy alternatív befejezést kapott, de ezen kívül, meg amit az első hozzászóló említett, nem várható hozzá folytatás, az író így fejezte be a sztorit. Javaslom, hogy olvass hozzá fanfiction-öket.
4/6 anonim válasza:
FMA helyett ajánlatom: One piece és Gintama
5/6 A kérdező kommentje:
One Piece is jó. Csak az nem hatott a lelkemre mint az FMAB. Amúgy sajnálom ,hogy nincs egyenlőre folytatás. Addig megnézem vagy 7-szer. :D
2015. márc. 8. 21:25
6/6 anonim válasza:
Nézd meg az Inuyashát, az is hasonló kaliberű, a végénél nagyon rossz volt, hogy nincs több rész. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!