A Fullmetal Alchemist-et latni kell ahoz, hogy ertsem a Fullmetal Alchemist Brotherhood-ot? (Anime)
Volt a Fullmetal Alchemist manga.
Ez alapján elkezdték csinálni a Fullmetal Alchemist című animét, ami Greed/Kapzsi felbukkanásáig nagy részben követi a mangát, de utána teljesen más.
Majd elkészítették a Fullmetal Alchemist Brotherhoodot, ami teljesen a mangát dolgozza fel.
Tehát a "sima" és a Brotherhood Greed felbukkanásától kezdve tér el teljesen egymástól. A Brotherhood sokkal jobb.
Van egybefogó történet: keresik a Bölcsek kövét. E köré épül az egész történet. De a Brotherhood végére kiteljesedik.
Nem teljesen ertem amit mondasz... Azt probalod mondani, hogy a ket anime tulajdonkeppen ugyan azt dolgozza fel, csak az egyik elterik a tortenettol feluton mig a masik vegig csak a tortenetet mutatja be?
Ha jol ertelmezem... Ezek szerint nem kell a sima Fullmetal Alchemist-et latnom ahoz, hogy ertsem a masodikat mert tulajdonkeppen ugyan az a ketto, nem de?
Igen, jól értelmezed.
Úgy gondoltam,h érthető ahogy leírtam.
A lényeg h a "sima" FMA és a Brotherhood ugyanazt a mangát dolgozza fel, csak a sima egy pontos eltér az eredeti sztoritól. Míg a Brotherhood teljesen az eredetit dolgozza fel.
Tehát nem kell megnézni a simát a Brotherhoodhoz.
Hááát hiába manga alapján készült a Testvériség, de az anime szerintem rossz stílust kapott és nem nyerte el a tetszésemet. A grafikája vakítóan éles, a történet eleje - a régi sorozat miatt - rettentően szalad, a rengeteg horror mellett pedig tele van balfácán poénokkal és nem találja meg saját magát a mű. A régi sorozat stílusát kellett volna visszaadnia.
35/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!