Kinek mi a kedvenc mangája/animéja?
Nekem a Bleach.Az anime és a manga is nagyon bejön,bár néha alig tudom kivenni a jeleneteket a mangából :).
One Piecen mit esznek annyira? Állandóan a manga eladási toplista élén van. A története kifejezetten nem tetszik, kicsit olyan gyerekes és gagyi (mármint nekem szólva), de akkoris érdekelne, hogy mit esznek ralyta annyira?
Anime: Hikaru no Go
Manga: Kyakushoubai- Ez "csak" egy oneshot. Hosszabb hangvételűben pedig a Defense Devil a kedvencem.
One Piece: Szerintem a gondosan és jól felépített világát szeretik annyira és a történet monumentalitását. Amúgy elviszi a hátán a klasszikus shounen sztori meg a hype, amit az idők során összeszedett.
Engem sem ragadott túlságosan magával, már egy jó ideje abba is hagytam a követését. Ha már neverending shounenről van szó, nálam a Hunter x Hunter (2011) a befutó.
kedvencek: Gintama, One piece
a one piece az első ránézésre gyerekessel ellentétben elég komoly anime/manga ráadásul a karakterek szerintem jobban kivannak dolgozva mint a többi animében(mondjuk volt ideje rá Oda bácsinak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!