Kinek mi a kedvenc mangája/animéja?
Nekem a Bleach.Az anime és a manga is nagyon bejön,bár néha alig tudom kivenni a jeleneteket a mangából :).
One Piecen mit esznek annyira? Állandóan a manga eladási toplista élén van. A története kifejezetten nem tetszik, kicsit olyan gyerekes és gagyi (mármint nekem szólva), de akkoris érdekelne, hogy mit esznek ralyta annyira?
Manga: 666satan, Negima.
Viszont van egy manhwa is ami tetszik: The Breaker
Anime:
Golden Time
One piece:
Jó kérdés, előszőr utáltam. Utána elolvastam a mangát, vicces gyerekeknek szóló anime.
Manga:
Deadman Wonderland
Tokyo Ghoul és Tokyo Ghoul Re
Tower of God
The Breaker: New Waves
Anime:
Code Geass
FMA Broherhood
From the New World
Steins Gate
Higurashi no Naku Koro ni
stb...
Anime: High School DxD
Manga: Onani Master Kurosawa
Anime:
Chuunibyou Demo Koi Ga Shitai
Manga: Hirunaka no ryuusei
Dengeki daisy
Skip beat!
Anime: Akatsuki no yona
K-project
Magi
Fullmetal alchemist brotherhood
Attack on titan
Naruto
Hűű hát nekem nincsenek kifejezett kedvenceim, de próbálkozom:) :
Anime: Magi
Manga: Magi: Sindbad no Bokuen
One Piece: nem egy nagy eresztés, de én szeretem. Főként az tetszik benne, hogy nem azt érezni a történetből "a főhős mindent a barátaiért és -val tesz", közben meg a barátok csak névlegesen vannak ott, hogy legyen kit megmenteni(Bleach) vagy visszaterelni a helyes útra(Naruto), hanem ténylegesen egy egyenrangú tagokból álló csapatot mutat be.^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!