Na most akkor folytatódik vagy nem a Bleach anime?
Figyelt kérdés
Sokan mondják hogy ha vége lesz a mangának folytatják az animét és a manga most fog végetérni nemsoká,szóval már kéne valami hírnek lennie róla.Mások azt mondják hogy erre már nincs esély....na most akkor mivan? Kivan valahova publikálva hogy folytaják vagy az emberek csak úgy gondolják hogy folytaják még?...nagyon jól lenne tudni hogy folytaják-e vagy nem....nagyon várnám.
Találltam valami oldalt ahol utalnak arra hogy folytaják még a Bleach-ot,de nemértek sokat belőle.
2015. jan. 25. 18:51
1/3 anonim válasza:
Nem jelentették be sehol szóval ez mind csak pár ember fejéből pattan ki...
Szerintem jó lezárása lett volna a fullbringer arc, mostani fejezetek vontatottak erőlködősek.Több halál, több főbb szereplőnek vége..Na meg ichigo, yuwach már-már isteni szinten vannak.
2/3 anonim válasza:
u.i.: Többször is raktak már ki ilyet, egyiknek sem volt valóságalapja, majd a mangában közölni fogják.
3/3 A kérdező kommentje:
Jó lezárása lett volna a fullbring arc?Szerintem épp ellenkezőleg...hisz csak 1x láthattuk Ichigo új Bankai-ját,és sok minden feltáratlan maradt ,amit csak a mangában tudhatunk meg pl. Ichigo valódi múltját,Ichigo anja és apja mivoltát és a többi halálisten múltját sem ismerhetjük meg pl. Kenpachi-ét,a Főparancsnok-ét ,az új bankai-kat sem láthattuk az animében,amiketcsak a mangában láthatunk.A Quincy-s arc ban derül ki minden....na ez lenne az igazi befejezés az animénak,bár az igaz hogy sokan halnak meg benne.....Kubo-nak biztos gyilkolászhatnéka volt :)
2015. jan. 25. 22:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!